SMETAM OPOZICIJI, JER SAD NE MOGU DA KRADU!

Autor: Republika

Vesti

29.07.2018

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da Savez za Srbiju, čije je formiranje najavljeno, čini više od deset stranaka bivše vlasti, da nemaju nikakvu odgovornost i da žele da sprovedu lustraciju, jer znaju da ne mogu da pobede na tržištu, pošto ih narod neće, pa bi da zabrane drugima da se bave istim poslom.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Vučić

I ja se pitam kako mi možemo te junake da pobedimo, pogledajte koliko ih je, Ðilas, Obradović, Jeremić, Stamatović, Veselinović, Borko Stefanović, je l ima neko da nije iz DS, i DSS..", upitao je Vučić i dodao da oni imaju još jednu prednost, osim što ih je više - nemaju nikakvu odgovornost.

- Mogu da kažu šta žele, da slažu šta žele, nikom ništa. Mogu da vam kažu imamo rešenje za Kosovo, ali nećemo da vam kažemo. O tome je Jeremić pričao, imam još neko rešenje, ali neću da vam kažem koje. Pa što to rešenje niste sproveli kad ste bili na vlasti, što ste išli sa pitanjem Međunarodnom sudu pravde i legalizovali nezavisnost Kosova, što ste postavili granicu na Jarinju i Brnjaku - pitao je Vučić.

Kako kaže, da bi sve što su planirali sproveli, moraju da pobede na izborima, jer su, dodaje, favoriti kao mnogo puta do sada.

Komentarišući jednu od tačaka u programu Saveza za Srbiju, lustraciju, Vučić je rekao da oni hoće da zabrane onog zbog kojeg ne mogu da kradu.


- Njima smetam ja. Drugo rešenje nemaju, jer narod za njih neće da glasa, i najbolje da zabrane nekom da se bavi istim poslom. Na tržištu ne mogu da prođu", rekao je Vučić.

"Formirajte vi te vaše prelazne vlade, ali kad pobedite na izborima, pa prelazite gde god hoćete, Ðilas kod Šolaka, Šolak kod Ðilasa, Ðilas kod Jeremića, Jeremić kod Dveri, Dveri kod Stamatovića...Tako i u Majdanpeku, oni su veliki favoriti, ali mi ćemo se suprotstaviti pa ćemo videti, ne mogu da garantujem kakav ćemo rezultat imati, nije strašno i da izgubimo, šta sad...", rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading