MIRKOVIĆ: NAPADAJU MINISTRA STEFANOVIĆA SA CILJEM DA DESTABILIZUJU SRBIJU!

Autor: Tanjug

Vesti

31.07.2018

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef odborničke grupe SNS u Skupštini Beograda Aleksandar Mirković izjavio je da svi koji napadaju ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića, iza kojeg stoje vidljivi rezultati, imaju jedan cilj - da destabilizuju Srbiju, kako bi pokušali zloupotrebom da dođu na vlast i da ponovo pljačkaju i kradu građane Srbije.

RepublikaFoto: SNS
Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe SNS

- Orkestrirani napadi na ministra policije Nebojšu Stefanovića, nisu ništa više do bedni pokušaj Saveza za pljačku da ubere neki jeftini politički poen, koristeći ubistvo advokata Ognjanovića, samim tim i nesreću jedne porodice - naveo je Mirković u pisanoj izjavi.

Kako kaže, kriminalci, lopovi i tajkuni više ne vode ni Beograd ni Srbiju, "i to je najveći problem Dragana Ðilasa i Vuka Jeremića, jer u uređenoj državi, kakva je Srbija danas, nema mesta za njihove mahinacije i dodatno bogaćenje".

Dodaje da svi koji danas napadaju Stefanovića, iza kojeg stoje vidljivi rezultati, među kojima navodi znatno smanjen procenat izvršenja svih krivičnih dela, veći broj rešenih slučajeva i požrtvovanost da modernizuje policiju, imaju samo jedan cilj - da destabilizuju Srbiju, kako bi pokušali da zloupotrebom dođu na vlast i da ponovo pljačkaju i kradu građane Srbije.

- Građani dobro znaju ko, kako i koliko radi za njih, a poslednji izborni rezultati su to i potvrdili. Savez za pljačku i njegovi članovi i ovim pokazuju da sem laži i mržnje, nemaju ništa drugo da ponude građanima i to jasno pokazuje sav besmisao njihovog političkog postojanja - naveo je Mirković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Joca

31.07.2018 13:11

Opozicija ce uvek nastojati da iznosi lazi kako bi poljuljala najstabilniju vlast ikada u Srniji.

paramonte

31.07.2018 13:20

Napadi nemaju smisla,ministar odlicno radi svoj posao.

ivan

31.07.2018 13:31

Ministar Stefanović veoma odgovorno i časno obavlja svoj posao.

Miloš

31.07.2018 14:59

Opozicionari od muke napadaju, ne znaju šta drugo da rade. Stefanović radi odličan posao, iza njega su rezultati!