OGOLJENA BIZNIS-VEZA POLITIČARA SA AMERIKANCIMA: CIA finansira Obradovića!

Autor:

Vesti

01.08.2018

05:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boška Obradovića i njegove Dveri finansiraju CIA i Amerikanci, a razrađenu šemu obelodanio je insajder iz ovog pokreta koji danima na Tviteru kači dokumenta i dokaze o poslovima i kombinacijama u Dverima.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Boško Obradović

Tvrdnje da Ameri finansiraju Obradovića potvrdio je i lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, koji podseća da je prvi raskrinkao biznis-vezu lidera Dveri sa Amerikancima.

KUMOVSKE VEZE

Uz objavljeni dokument iz Agencije privrednih registara, na Tviter profilu "Hejtujem izdajnike", detaljno je objašnjeno kako funkcioniše veza Dveri i Amera.

Naime, preko američke firme "Innonde LCC", čiji je zastupnik u Srbiji član Predsedništva Dveri Nemanja Zarić, a putem kontakta koji su ostvarili sa Američkom ambasadom u Beogradu, Dveri direktno od Amerikanaca koji su blisko povezani sa CIA dobijaju pare.

- Bivši potpredsednik Dveri i internacionalni sekretar zadužen za međunarodne kontakte stranke, inače kum Branimira Nešića, sive eminencije Dveri, Nemanja Zarić, predložen je od strane pet članova Predsedništva pokreta da ide na sastanak u ambasadu SAD. Razgovor je inicirao Brajan Martin (politički oficir) iz američke ambasade, a tačno dva meseca nakon tog razgovora, u APR je predat osnivački akt za osnivanje ogranka američke firme "Innonde LCC", sa sedištem u američkoj državi Vajoming, a koju zastupa upravo Zarić. Najpre je to radio prikriveno, preko brata, a zatim i zvanično. Preko ove firme Amerikanci finansiraju Dveri, navodi se, između ostalog, uz priloženu dokumentaciju i prepisku članova Dveri sa Martinom.

Foto: twitter.com/Hejtujemizdajn1

Šešelj: Dokazano da je funkcionerka Dveri Jasmina Vujić povezana sa američkim obaveštajcima

Kako se dodaje, Zarić je postao čovek od poverenja Amerikancima, te i onaj preko koga CIA upumpava novac u Dveri.

BEZ ZAPOSLENIH

U zvanično dostupnoj dokumentaciji na sajtu Agencije za privredne registre može se videti da je ogranak američke firme "Innonde LCC" u Beogradu osnovan oktobra 2017. Najpre je upisan osnivački akt 17. avgusta 2017, a kao zakonski zastupnik imenovan je brat Nemanje Zarića, Bogdan Zarić. No, već januara ove godine kao zastupnik je imenovan Nemanja Zarić, a kao osnovna delatnost navedena je obrada podataka.

Takođe, u priloženom finansijskom izveštaju može se videti da je firma 2017. godinu završila sa minusom od 1.000 dinara, a prema prijavljenim podacima nema nijednog zaposlenog.

Foto: Privatna arhiva
Dokaz o saradnji Zarića i SAD

Lider radikala Vojislav Šešelj za Srpski telegraf ističe da je njemu lično odavno pričao Obradović da dobija novac od Amerikanaca.

- Znam da se sastajao sa Brajanom Martinom iz ambasade SAD i da je on bio zadužen da obrađuje Obradovića. Sa Amerikancima je pravio i planove za posetu dijaspori u SAD. Poznato je i da je funkcionerka Dveri Jasmina Vujić dokazano povezana sa američkom obaveštajnom zajednicom - istakao je Šešelj.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Vojislav Šešelj

Iz pokreta Dveri, njihovog lidera Boška Obradovića juče nismo dobili odgovore na ove tvrdnje, kao ni od Nemanje Zarića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading