VUČIĆ O PROMENAMA U MUP: Milić je mlad i odgovoran čovek, pred njim još mnogi izazovi

Autor: Tanjug

Vesti

01.08.2018

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je promene na čelu Policijske uprave Beograda i istakao da je dosadašnji prvi čovek gradske policije, Veselin Milić, mlad, ozbiljan i ogovoran i da je uveren da je pred njim još mnogo važnog posla i velikih izazova.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Aleksandar Vučić

- Veselin Milić je mlad, ozbiljan i odgovoran čovek. Još mnogo važnog posla i velikih izazova je pred njim. Uveren sam da ćemo imati odličnu saradnju i u okviru poslova iz nadležnosti Kabineta predsednika Republike - jasan je bio predsedik Vučić, odgovarajući na pitanje lista Alo da komentariše promene u vrhu MUP-a.

MUP je saopštio u utorak da su dosadašnji komandant Žandarmerije, Goran Dragović, i načelnik Policijske uprave za grad Beograd, Veselin Milić, raspoređeni na nove dužnosti u okviru MUP-a/.


Dragović će ubuduće biti policijski oficir za vezu u Ambasadi Srbije u Sarajevu, a Milić će obavljati dužnost pomoćnika Direktora policije, zaduženog za borbu protiv organizovanog kriminala i rešavanja najtežih krivičnih dela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (32)

Loading
Mina

02.08.2018 06:21

Mlad i odgovoran covek mora biti na takvom mestu!

Aleksa

02.08.2018 06:23

Standardne procedure i pomeranja u sluzbi nista novo

ana

02.08.2018 06:23

Nove duznosti, nove obaveze, novi izazovi!

Milica

02.08.2018 06:25

Dobro je da se angazuju mladi ljudi i da im se da prilika, mladi su buducnost i verujem da nas cekaju dobre stvari