ŠUTANOVAC OTKRIO SVOJ PRAVI STAV O KOSOVU!

Autor: Republika

Vesti

02.08.2018

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši ministar odbrane i bivši predsednik DS Dragan Šutanovac na svom tviter profilu podelio je svoj stav o Kosovu. On, naime, tvrdi da je laž da Srbija može da utiče na ulazak Kosova u UN.

RepublikaFoto: Tanjug/N. Stojanović
Dragan Šutanovac

Šutanovac je po ko zna koji put pokazao da nema visoko mišljenje o svojoj zemlji.

- Apsolutna je zabluda da od Srbije zavisi ulazak Kosova u UN! Normalizacija odnosa, zaštita svih građana kao i kultur-istorij spomenika, izgradnja pravnog društva, sloboda kretanja roba i ljudi, zaštita imovine - napisao je Šutanovac na svom Tviter nalogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (26)

Loading
Kosta

02.08.2018 10:26

Covek posle toliko godina vlasti,pa toliko godina van politike.Konacno dosao do svog stava.Najverovatnije ovih neki 10 godina sedeo i razmislajo o stavu.Intelektualac za nagradu.

Beli

02.08.2018 10:26

Kakvo mišljenje ima o svojoj zemlji tako prolazi i na izborima! Niko više i ne sluša njegove gluposti...

srecko

02.08.2018 10:27

Dugo ce nama trebati da sistem vrednosti , drustvenu svest, nacionalni interes , ne trazimo kroz pojedince vec kroz sveopsti koncenzus. Na zalost ovo podrucije iznedrilo je mnogo ,, poturica,, koji zarad licnih interesa ne percipiraju gore navedene interese drustva u celini. Placamo cenu za koju smo i sami krivi.

Dubravka

02.08.2018 10:27

On bi zeleo da je to tako...