SNS: Skandalozno je da Stamatović drži lekcije, dok njegovi saradnici prete

Autor: Tanjug

Vesti

02.08.2018

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Skandalozno da predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović drži lekcije o bezbednosti budući dok njegovi saradnici svakodnevno proganjaju i prete članovima SNS u Čajetini i na Zlatiboru", navodi u saopštenju za medije Povereništvo Srpske napredne stranke u Čajetini.

RepublikaFoto: Tanjug
Milan Stamatović

U saopštenju navode da je državni revizor utvrdio da je Stamatović nenamenski potrošio više od 50 miliona dinara tako što je opština bez raspisanog javnog oglasa o pribavljanju nepokretnosti donela odluku o kupovini poslovnog prostora.

- Verujemo da je i ova kriminalna radnja kvalifikovala Stamatovića da bude deo budućeg tajkunskog opozicionog saveza, a radi se o kupovini nepokretnosti od firme ''Danica'' za potrebe komunalnog javnog preduzeća - navodi SNS u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (29)

Loading
Mirko

02.08.2018 15:41

Smesno.U Opstini u kojoj SNS nema vlast govori se o nekim toboze pretnjama opoziciji.Gospodo dosta ste lagali narod trebali ste da shvatite da vas je narod omrzo sto vam je i pokazao na Beogradskim izborima.Dzabe se udruzujete odoste vi u politicku istoriju svi zajedno uskoro

Slađa

02.08.2018 15:47

Šta reći o izjavama čoveka koji je u stanju da kosti onih koji su dali živote za svoju zemlju stavi pod hipoteku ? Njegove "lekcije" je besmisleno i komentarisati.

Maja

02.08.2018 16:07

Gospodin Stamatović, baš tako kvalifikovan je u najnegativnijem smislu da bude deo ovog saveza za lične interese.

Mašnica

02.08.2018 16:17

Stamatović je takvo ponašanje video od lidera, pa mora i on da se ponaša u skladu sa njima.