MILORAD DODIK U BAČKOJ PALANCI: Srbi žele mir, ALI SMO SPREMNI DA BRANIMO I OČUVAMO ONO ŠTO JE NAŠE

Autor: Republika

Vesti

04.08.2018

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je u Bačkoj Palanci na obeležavanju Dana sećanja na stradale i prognane u "Oluji" da Srbi žele mir, ali da smo spremni da branimo i očuvamo ono što je naše.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Državni vrh Srbije i Srpske prisustvuje obeležavanju godišnjice "Oluje"

- Danas je Srbija naš identitet. Nas Srba koji živimo van Srbije. Bila je garancija i onda kada je bilo potrebno da se skrasi naš narod, da ovde dođu i nađu svoje utočište. Naša sloboda je uvek zavisila od toga i uvek je bila sigurna tamo gde imamo državu. I danas svesni ogromne političke državne zablude koja se zvala Jugoslavija, mi danas u RS nemamo pravu ni na jednu zabludu. Mi smo Srbi, mi želimo mir i slobodu! Ne želimo ništa od drugih da uzimamo, ali smo spremni da branimo i očuvamo naše - istakao je Dodik, nakon što se zahvalio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, zbog, kako je ocenio, hrabrosti da počne sa obeležavanjem Dana sećanja na žrtve u zločinačkoj hrvatskoj akciji.

- Opljačkali su, opustošili naša imanja i zemlju, kasnije sve zapalali da bi onemogućili da se ikada iko vrati tamo. Čitave porodice su nestale, deca, stari, civili su stradali. Nema pravde tamo gde zločin deli pravdu - podvukao je Dodik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Dejan

04.08.2018 19:38

Баш тако! Деценијама Срби нису смели да кажу да су Срби због братства и јединства која је обична лаж коју је наметнула та белосветска протува, Тито!

Ana

04.08.2018 21:59

Nedužni ljudi proterani sa svojih ognjišta, da bi hrvati imali etnički čistu državu... Toliko tužno te silne kolone Srba koje su činile starije i bolesne osobe, deca, trudnice..

Aca

04.08.2018 22:43

Srbija nudi ruku saradnje, ali ne napusta svoj narod u najtezim momentima

visnja

05.08.2018 06:08

Onu sliku proteranih niko nikada nece moci zaboraviti,cak ni oni sto su ucinili tako nedelo.