PREDSEDNIK VUČIĆ NA DAN SEĆANJA: Svaki zločin je VEČAN, ne može se opravdati, A KAMOLI SLAVITI

Autor: Republika

Vesti

04.08.2018

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je na obeležavanju 23 godišnjice genocidne akcije "Oluja" u Bačkoj Palanci poručio je da je svaki zločin večan, da se ne može opravdati, a kamoli slaviti.

RepublikaFoto: Tanjug/J.Pap
Da se nikad ne zaboravi i ne ponovi: Godišnjica "Oluje"

- Srbija ne može da postoji bez Krajišnika. Mi smo poslednji krajiški stroj. Danas obeležavamo naše veliko stradanje. Zamislite one koji će sutra da slave suze onih koji su ovde svedočili o svojim stradanjima u "Oluji“ - rekao je u svom govoru predsednik Srbije i potom dodao:

- Mi možemo sa osmehom da gledamo u budućnost, i zbog Nikole Tesle Srbina iz Like, Milutina Milankovića iz Dalja, i zbog svih vas. Nacisti su provalili u skrovište Ane Frank 4. avgusta 1944. godine, a Hrvati su na isti datum 1995. godine provalili u Krajinu. Svi zločinci imaju iste datume, iste praznike. I nije slučajno i Hitler rekao za Jevreje „Množili su se“ i istu reč upotrebio je Tuđman u svom govoru, u praznom Kninu. Neka znaju da zločin nikada ne zastareva - rekao je Vučić.

Predsednik Srbije je istakao da više nikada nikakvih Oluja za Srbe neće biti zato što su Srbi.

 - Nećemo više biti samo utičište za naš narod, već i zaštita za svakog od njih. Nikome nećemo dozvoliti da progoni, ubija i ponižava naš narod. Nemamo više čega da se stidimo zato što smo Srbi. 

- Kako ćete Tesli da promenite rod? Kako ćete za Milankovića da kažete da nije Srbin - rekao je predsednik Vučić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Laza

04.08.2018 19:35

Mi idemo odlučno napred u svetlu budućnost, ali nikada nećemo zaboraviti ljude koji su stradali i život dali za svoju zemlju.

Jana

04.08.2018 19:43

ne smemo zaboraviti nase zrtve u proslosti, zbog boje buducnosti nase dece, da se nikad ne ponovi

Radmila

04.08.2018 19:52

Samo bolestan um može da slavi nečije stradanje.

dule

04.08.2018 20:14

Jadni su oni koji slave zločin nad svojim narodom