KO KAŽE DA PENZIONERI NEMAJU LOVE?! Mrka kupio stan kod Arene za MILION EVRA!

Autor: Alo!

Vesti

06.08.2018

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počasni predsednik SPS-a Milutin Mrkonjić (76) nedavno je pazario penthaus na Novom Beogradu.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Milutin Mrkonjić konačno može da se iseli iz stana Ane Bekute

Njegova nova gajba nalazi se blizu "Štark arene", a Mrkonjić se pohvalio prijateljima da je za kupovinu ovog luksuznog stana, ali i kompletno opremanje, iskeširao oko milion evra!

U stan se još nije uselio i ne zna se kada će, priča dobro upoznat izvor i navodi da Mrkonjić još uživa u ništa manje luksuznom gnezdu svoje izabranice Ane Bekute na Vračaru. Pevačicin penthaus se prostire gotovo na celom spratu zgrade u tom elitnom delu grada.

- Mrka kaže da je opremanje njegovog novog stana bilo baš skupo, ali da je sve skockano onako kako želi. Našalio se i da se ispostavilo da se skućio tek u osmoj deceniji života, pa da zato nije žalio novac koji je štedeo godinama - zaključuje izvor.

Stiče se utisak da je Mrkonjić jedini penzioner u Srbiji koji može sebi da priušti ovakve kupovine. Agenciji za borbu protiv korupcije svoj stan još nije prijavio, poslednji izveštaj podneo je 2016. godine, a tamo stoji da prima penziju od 88.570 dinara i poslaničku platu od 77.936. Navedeno je i da u svom vlasništvu nema nikakve nepokretnosti, niti ušteđevinu, već samo jedan automobil marke "mercedes" koji je proizveden 2005. godine.

Milutin Mrkonjić prilikom telefonskog poziva novinara nije hteo da potvrdi ova saznanja, ali ni da demantuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading