POZNATI TVITERAŠ RAZVALIO ĐILASA: Evo u čemu je suština ekonomskog programa "kupus koalicije"

Autor: Republika

Vesti

08.08.2018

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati tviteraš koji samostalno iznosi svoje stavove ne podržavajući ni vlast ni opoziciju, a koji se na ovoj društvenoj mreži nalazi iza naloga "Slobdarska Srbija", razbucao je Đilasov i program Saveza za Srbiju (SZS) u paramparčad!

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Mlate praznu slamu: Savez za Srbiju

U seriji tvitova koje je posvetio pre svega ekonomskoj politici SZS, poznati tviteraš uspeo je kratkim porukama potpuno razobličio Đilasov ekonomski program, pokazujući da se iza pompeznog naziva "državni kapitalizam" ne krije ništa drugo do isprazna demagogija.

U jednom od tih tvitova, "Slobodarska Srbija" primećuje:

- U celom svetu % zaposlenih u poljoprivredi je u opadanju, % poljoprivrede u BDP takođe, ali na brdovitom Balkanu - poljoprivreda je razvojna šansa Srbije - navodi on.

 

 

U drugom, još sažetijem primeru, ovaj tviteraš još plastičnije objašnjava suštinu Đilasovog programa, i to na način koji stotine novinskih stubaca ne bi mogle.

- Vaša ušteđevina, moji menadžeri - ističe on.

 

 

Pored toga, ovaj tviteraš se sarkastično narugao i Đilasovoj ideji o osnivanju Investicione banke.

- Đilas: "građani u bankama drže milijarde evra koje im ne donose skoro ništa. Predložio sam da ih daju novoformiranoj investicionoj banci koja će im garantovati kamatu po kojoj država danas bankama prodaje svoje hartije od vrednosti." #ZajamZaPreporodSrbije - citirao je on Đilasa, sa sve onom antologijskom fotografijom Bogoljuba Karića koji drži zelenu salatu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading