VUČIĆ O SULUDOM NAPADU NA NJEGA I SRPSKI TELEGRAF: Đilas i fašizam? On bi da vrati jednoumlje!

Autor: Republika

Vesti

09.08.2018

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je neformalni lider Saveza za Srbiju prešao je sve granice pristojnosti i dobrog ukusa kada je predsednika Srbije Aleksandra Vučića ali i Srpski telegraf optužio za fašizam, oglasio se predsednik Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Aleksandar Vučić

- To najbolje govori o njima, svaka reč koju izgovore, govori protiv svoje zemlje i naroda. A zamislite da sam ja to rekao za njega, kakvu bi hajku podigli! Ali valjda je nekome sve dozvoljeno. Oni bi da se vrati jednoumlje, kada u njegovo vreme ni jedna informacija nije mogla da prođe, ni na jednom mediju, ni u jednim novinama, ni na jednoj televiziji. Ovih dana imate najvećeg kablovskog operatera koji direktno radi protiv predsednika i vlade, 24 sata imate televiziju koja je broj jedan na vašim televizorima koja to 24 sata radi i novina koliko hoćete. A ja sam zbog toga ponosan, na kraju, činjenice sve govore i ljudi to vide- puteve, plate, penzije, fabrike... - rekao je Aleksandar Vučić.

Kako je Đilas napao Vučića i Srpski telegraf pročitajte OVDE.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (21)

Loading
Vodolija

09.08.2018 09:20

Могу они да имају и 5 телевизија и новина , када Ђиласу нико не верује.

Alhemičar

09.08.2018 09:21

Никада се неће вратити време владавине жуте хоботнице.

Tihomir

09.08.2018 09:22

Tako je, neka prica i pise ko sta hoce, tu su nepobitne stvari, cinjenice, koje govore same za sebe i koliko se danas radi za drzavu i narod. Bravo, Vucicu.

ana

09.08.2018 09:24

Opozicija napada bez razloga svakog ko ozbiljno radi i ko joj nije po volji.