ĐURIĆ PITAO JANKOVIĆA: Zašto niste branili prava ljudi na Kosovu dok ste bili Zaštitnik građana

Autor: Republika

Vesti

09.08.2018

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dati Prištini stolicu u Ujedinjenim nacijama, a da za to Srbija ne dobije ništa, jednako je tome da Srbija prizna jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova na celoj teritoriji pokrajine i trajno prepusititi sever, kaže potpredsednik SNS Marko Đurić u odegovoru na stav koji je Saša Janković izneo u intervjuu nedeljniku Vreme.

RepublikaFoto: Tanjug
Marko Đurić

- Jako loša ideja - ocenjuje Ðurić na tviteru Jankovićev stav da bi pitanje KiM rešio integracijom Kosova u međunarodne organizacije, što uključuje i UN, ali bez priznanja nezavisnosti. 

- Pre bavljenja velikim temama, dajte recite zašto za dva mandata kao zaštitnik građana niste bili na KiM i niste štitili prava građana koji žive tamo - pita Ðurić Jankovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (33)

Loading
Aurrora

09.08.2018 16:56

Janković nije štitio građane, iz prostog razloga što njega je zanimala fotelja, moć, funkcija a ne građani.

Ana

09.08.2018 16:58

Od svega najmanje su ga zanimala prava gradjana.

Zastitnik

09.08.2018 16:59

Tad je imao drugi priliv novca.Pa gledao kako ekspresno da ga izvuce i opravda u svoj dzep.Kao labana,ocekujem da Taci nagradi i jankovica.Pa ga imenuje za zastitnika gradjana na kosovu.Pratite situaciju.

Denis

09.08.2018 17:03

Jankovića zanima vlast, a ne građani.