(FOTO, VIDEO) IZA KULISA SABORA U GUČI: Zaharova probala svadbarski kupus, EVO DA LI JOJ SE SVIDEO

Autor: Republika

Vesti

10.08.2018

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je stigla na Sabor trubača u Guču gde su je dočekali srpski šef diplomatije Ivica Dačić i ministar za inovacije Nenad Popović, portparol ruskog ministarstva odbrane Marija Zaharova prošetala je festivalom u pratnji svojih domaćina.

RepublikaFoto: Republika
Oduševljena

Kako javlja novinar Srpskog telegrafa koji prati ovaj događaj, Zaharova nije propustila priliku da proba čuveni svadbarski kupus, i kao što i fotografije sa lica mesta mogu da posvedoče, upravo taj specijalitet joj se izuzetno svideo.

Pored toga, kao što je Republika.rs već pisala, sprski šef diplomatije Ivica Dačić još jednom je darovao koleginicu iz ruskog ministarstv, ovog puta joj poklonivši  crveni slamneni šešir na kome piše "Made for summer".

Tokom obilaska Guče, Zaharova je u društvu svojih domaćina zastala i ispred štanda na kome se prodaju majice sa likom ruskog predsednika Vladimira Putina i nije krila oduševljenje.

RepublikaFoto: Republika

Inače, kako javlja naš novinar, posetioci Guče prosto su očarani ruskom funkcionerkom i komentarišu koliko je ljubazna i prirodna.

Ona im, s druge strane, uzvraća slanjem poljubaca.

Pored toga, nakon što se privikla na atmosferu i nakon što su je poneli zvuci trube, Zaharova nije propustila priliku i da pokaže svoje vrsno igračko umeće, što možete pogledati na video snimku ispod.

Zaharavo je na kraju posete Saboru trubača dobila i nagradu - "Počasna gošća Guče", a šta je tom prilikom rekla, pogledajte u video snimku:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading