VUK JEREMIĆ JE LICEMER: Lider Narodne stranke glumi patriotu

Autor: M. S.

Vesti

16.08.2018

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić uporno kritikuje politiku predsednika Aleksandra Vučića i kaže da je razgraničenje sa Albancima na Kosovu "opasan presedan" koji znači priznavanje Kosova, zaboravljajući da se, dok je bio ministar spoljnih poslova, zalagao za baš takvo rešenje.

RepublikaFoto: Tanjug/Zoran Žestić
Vuk Jeremić

- Razgraničenje znači voljno precrtavanje granice Republike Srbije i trajno otuđenje dela državne teritorije. Međutim, ukoliko se potpiše razgraničenje o kome Vučić govori i Kosovo uđe u UN, ništa neće moći da spreči dve punopravne članice UN, Kosovo i Albaniju, da se ujedine i nastave sa svojim teritorijalnim pretenzijama - izjavio je Jeremić.

Nakon toga oglasio se urednik medijske mreže Antidot Marko Matić, koji je objasnio zašto je Jeremićeva izjava licemerna.

- Na opozicionoj sceni postoji izrazito licemerje kada je o Kosovu reč. Nikada nisu želeli da se bave ovom temom, videli su je kao priliku da Vučić slomi zube i da dođu na vlast. Svi u okruženju Jeremića i Borka Stefanovića znaju da je njegov cilj bio da natera kosovsku stranu da razgovaraju o podeli, a danas priča kako je to najgore moguće rešenje - zaključio je Matić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (27)

Loading
Daca

16.08.2018 18:47

Veceg licemera o Jeremica nema

Maja

16.08.2018 18:48

On je svoje pokazao svojevremeno na delu, danas je sasvim nebitno šta on ima da kaže!

Ivana

16.08.2018 18:52

Jeremic direktni krivac za tesku situaciju na KiM.

maki

16.08.2018 19:12

Jeremic glumi nevinasce