TRAMP JE PRELOMIO: SRBIJI SEVER KOSOVA

Autor:

Vesti

20.08.2018

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podelu Kosmeta otpisala je svaka zapadna država sve dok na vlast nije došao Donald Tramp. Sada ta opcija deluje izvesno, a oni koji su se u prvi mah protivili crtanju novih granica na Balkanu postepeno menjaju mišljenje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp

Ako mislite da ovakav uvod potiče iz nekog srpskog medija - varate se! Ovo su reči bivšeg urednika Gardijana, Alberta Nardelija, novinara poznatog kao nekog ko ima odlične informacije iz Bele kuće!

Ko sve podržava eventualnu promenu granica, a ko je protiv? Ima li onih koji su spremni da promene mišljenje?

Koje su bile tačke preokreta u američkoj spoljnoj politici prema Srbiji i, uopšte, međunarodnoj politici? Da li prisustvujemo početku stvaranja "velike Srbije", "velike Albanije" i "velike Hrvatske"?

Kakva su mišljenja naših sagovornika i kakva je pozicija čuvenog stručnjaka za Balkan Danijela Servera sa Univerziteta "Džon Hopkins"?

Osim ove teme, u izdanju Srpskog telegrafa za utorak, 21. avgust, ljubitelji zabave mogu da nađu i svoj omiljeni dodatak - Magazin Rijaliti! Uživajte!

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana Srpskog telegrafa za utorak, 21. avgust
Foto: Srpski telegraf
Magazin Rijaliti

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading