JOVANOV: Đilasov putujući cirkus opet se bavi lažima i izmišljotinama

Autor: Tanjug

Vesti

21.08.2018

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik GO SNS Milenko Jovanov komentarisao je poruke Saveza sa Srbiju u osnivanju sa skupa u Zrenjaninu, rekavši da oni koji su državu upropastili i doveli do bakrotstva bez stida traže od naroda priliku da opet rade isto.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Milenko Jovanov

- Putujući cirkus Dragana Đilasa posetio je danas Zrenjanin i pred malobrojnom publikom pokušao da izvede nešto iz svog bogatog repertoara laži, izmišljotina i obmana - kaže Jovanov.

Dodaje da su oni pravili granice sa Kosovom i Metohijom i zbog politike koju su vodili postali albanski narodni heroji koje njihova štampa slavi.

- Sada traže podršku da nastave svoju politiku da ni Srba, ni Srbije na Kosovu nema, ali da oni imaju pare i od katarske ambasade u Berlinu i od raznih sumnjivih tipova koji čame po američkim zatvorima - navodi se u saopštenju SNS.

Prema rečima Jovanova, oni koji su pozivali na hapšenje predsednika države, državni udar i građanski rat, bez ikakve sramote pričaju o demokratiji i slobodama u Srbiji.

- Još da je onaj što je decu oblačio u uniforme i u ruke im gurao puške i noževe pričao o pravima deteta, farsa bi bila potpuna - dodao je on.

Jovanov je rekao da je za Zrenjanin, Banat i Srbiju mnogo važnija vest to što će, zahvaljujući Aleksandru Vučiću, kineski investitor “Šandong Linglong" uložiti 870 miliona evra u izgradnju fabrike u ovom gradu i što će posao dobiti 1.500 radnika iz Zrenjanina i srednjeg Banata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (33)

Loading
Olivera

22.08.2018 06:17

Bas je pravi putujuci cirkus.

Nina

22.08.2018 06:20

Jovanov je upravu....

Laki

22.08.2018 06:20

Jovanov je potpuno upravu....

Mile

22.08.2018 06:31

Imali su godinama sansu da se dokazuju, sad mogu samo da se bave lazima i izmisljotinama.