BAHTIRI PRETI! Južna Mitrovica neće MIRNO sedeti i posmatrati podelu Kosova

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

25.08.2018

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Južne Mitrovice Agim Bahtiri zapretio je protestima ukoliko kosovska vlada ne blokira inicijative za promenu granica.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Protestanti u Prištini

Bahtiri je to rekao reagujući na izjavu savetnika predsednika SAD Džona Boltona koji nije isključio mogućnost razmene teritorija između Beograda i Prištine.

Bahtiri, koji je i zamenik predsednika Alijanse za budućnost Kosova, kaže da će te proteste snažno podržati, prenosi RTK2.

- Pozivam Skupštinu Kosova da održi hitnu sednicu i donese odluku o zabrani pregovora u Briselu po pitanju teritorijalne razmene. Ako se u Briselu pojavi pitanje promene granica i teritorijalne razmene, Mitrovica neće mirno sedeti i posmatrati podelu - napisao je Bahtiri na Fejsbuku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
MalaMu

25.08.2018 12:08

Nema potrebe na pozivanje protesta i širenje nemira. Problem KiM-a će se rešiti u najboljem interesu građana koji žive na celoj teritoriji KiM!

Koka

25.08.2018 12:10

Samo prete ali morace da daju Kosovo opet

Savo

25.08.2018 12:23

Sta znaju drugo samo da rete i otimaju,ali to vise ne moze da prodje.

Fudbaler

25.08.2018 12:40

Albanci preti jedni drugima, EU mora da preseče vreme je.