DRŽAVNA BEZBEDNOST PRISLUŠKIVALA SLOBU: Evo šta je pričao o svojima!

Autor:

Vesti

30.08.2018

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema navodima iz službene beleške do koje je došao Srpski telegraf, nekadašnji predsednik SRJ Slobodan Milošević prilično se nervirao zbog ponašanja svojih partijskih drugova.

Uh, bre, vi socijalisti, sve ću da vas...: Slobodan Milošević

Nerviranje je išlo do te mere da se Milošević izražavao izuzetno neprijatno, što se može videti iz telefonskog razgovora koji je vodio sa Milanom Milutinovićem, a koji je presrela Služba Državne bezbednosti daleke 1997. godine, u kojem Sloba svoje socijaliste naziva sočno - pi*kama!

Šta su sve pričali Milošević i Milutinović? Zašto je Milutinović rekao Slobi da je među socijalistima bila "opšta konsternacija"?

Da li je Milošević podržavao Milutinovića na izborima, šta je mislio o Šešelju, kakve je izborne računice pravio i šta je mislio kako će da reaguje Vuk Drašković kad je reč o eventualnim koalicijama. Kako je bivši predsednik SRJ savetovao partijskog druga - koju kiselu vodu da pije i zašto, ali i zašto je sebe smatrao Milutinovićevim anđelom čuvarom?

Sve o ovoj temi možete da pročitate u izdanju Srpskog telegrafa za petak, 31. avgust. Takođe, u našim novinama možete da pročitate i šta psiholozi misle o morbidnom selfiju koji je Zoran Marjanović napravio na grobu Jelene Marjanović, ko sve ulazi u Zadrugu 2 i šta čeka fudbalere Crvene zvezde u Ligi šampiona.

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana Srpskog telegrafa za petak, 31. avgust

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading