MIHAJLOVIĆ: Đilas nudi istu politiku koja je unazadila Srbiju

Autor: Republika

Vesti

01.09.2018

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica Vlade i članice Predsedništva SNS rekla je danas da i njegov Savez za Srbiju nemaju ništa novo da ponude osim iste one politike koja je Srbiju zadužila, osiromašila i vratila je godinama unazad u razvojnom smislu.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Dragan Đilas

- Sve što Đilas danas nudi, građani Srbije su već imali prilike da vide i, nažalost, osete na svojoj koži. Danas obećava veće plate vaspitačicama, a upravo je vlast Demokratske stranke, čiji je bio deo, dovela Srbiju na ivicu bankrota trošenjem onog što nije zarađeno - rekla je ona.

Kad Ðilas govori o javnom dugu, treba da se zna i da je javni dug eksplodirao upravo u vreme DS-a.

- A baš smešno zvuči kad Đilas, kao čovek koji je uvećao svoju imovinu dok je bio na vlasti 800 puta, optužuje bilo koga za bogaćenje - ističe Mihajlovićeva, navodi se u saopštenju iz njenog kabineta.

Ðilas ni tada ni danas nema rešenje i plan ni za jedno strateški važno preduzeće, ali su prvi da kritikuju svaku investiciju, pa i danas kaže da smo "RTB Bor dali za džabe, kao aerodrom što smo dali", navodi ona.

- Za Đilasa je ništa 1,46 milijardi dolara investicija koje će spasiti i razviti RTB Bor, koncesija od 1,46 milijardi evra za Aerodrom “Nikola Tesla” kao i obezbeđena budućnost za smederevsku Železaru. To za njega nije ništa jer od toga korist i sigurnu budućnost imaju građani Srbije, ali ni evro neće stići u džepove Đilasa i njegovih pajtaša - kaže Mihajlovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading