HARADINAJ HOĆE DA SPREČI VUČIĆA DA IZVOJUJE POBEDU ZA SRBE: Zato predlaže Ljimaja na čelo tima!

Autor: Republika

Vesti

03.09.2018

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Onog trenutka kada je premijer tzv. kosovske države, Ramuš Haradinaj shvatio da je predsednik Srbije, Aleksandar Vučić na dobrom putu da izbori nešto za Srbe na Kosovu, odmah je izašao sa predlogom novog pregovaračkog tima koji je skupina ličnosti koje su od ranije poznate kao zastupnici antisrpske politike, a to su Dardan Gaši, Bedžet Pacoli, Avni Arifi i ostali, a na čijem čelu predlaže Fatmira Ljimaja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Ovim potezom, Haradinaj je još jednom pokazao da je njegov cilj da sruši pregovarački proces i da spreči Vučića da ostvari pobedu za Srbe.

Nakon što je postao svestan autoriteta koji je Aleksandar Vučić doslednom i mirnom politikom stekao u međunarodnoj zajednici što ga dovodi u poziciju da izbori što bolje uslove za svoj narod, Haradinaj želi u tome da ga spreči po svaku cenu.

Posle ovakvog poteza prištinskih vlasti, svima je jasno sa kojim ciljem se to radi, iako pojedini lažni "veliki" Srbi poput Rade Trajković, Save Janjić i Dragana Đilasa i dalje pokušavaju da sapliću Vučića i time direktno rade u korist šiptara. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (75)

Loading
ruzica

03.09.2018 17:10

dzaba menjanje pregovoarackog tima,dogovor se mora postici

Nn

03.09.2018 17:11

Haradinaju je jasno da Srbija ima sve veću podršku u svetu.

Vesna

03.09.2018 17:13

Njih nikada pregovori nisu ni interesovali. Jedino što ih zanima je teritorija bez kontrole, da bi njihova kriminalna mreža što bolje radila.

Tatjana

03.09.2018 17:15

Sasvim je jasno da cine sve protiv Srbije i dobrog resenja.