KAKO SU ZLOČINCI BIL KLINTON I TON BLER PLANIRALI MASAKR SRBA

Autor:

Vesti

06.09.2018

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svako ko još iole pamti slike stravične NATO agresije na SRJ 1999, zastrašujućeg upozorenja na vazdušnu opasnost i skrivanja u podrumima, zasigurno se živo seća i likova nekadašnjeg lidera SAD Bila Klintona i jednog od njegovih najvećih saveznika, bivšeg premijera Britanije Tonija Blera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bil Klinton

Dva čoveka koja su među najzaslužnijima za širenje ratnih požara krajem prošlog veka, prodavci oružja teroristima, koje su usput i obučavali da vrše zverstva diljem planete, pobornici genocidne politike na tlu istočne Evrope, Afrike i jugozapadne Azije, koji su sa svojim zločinačkim NATO trupama sejali smrt širom sveta, zalagali su se za agresiju i na našu zemlju mesecima pre nego što je ona počela, ali su i priznavali da im neće ići glatko.

Kako su zločinci Bler i Klinton govorili o svojim planovima za bombardovanje Jugoslavije još 1998, znatno pre početka zločinačke akcije? Kakva je, po njihovoj proceni, razlika između uništavanja Bosne, Iraka i Jugoslavije?

Šta su najveći svetski kriminalci, nažalost na legitimnim pozicijama lidera svojih zemalja, govorili o Miloševiću, Kosovu i eventualnom ulasku Rusije u sukob?

Sve o ovoj temi možete da pročitate u izdanju Srpskog telegrafa za petak, 7. septembar, u kojem ćete takođe naći i tekst o tome šta Srbija sprema za slučaj da Šiptari na Kosovu eventualno uhapse predsednika Aleksandra Vučića, kao i intervju sa studentkinjom Sarom Vidak, nad kojom su crnogorske vlasti izvršile neviđenu torturu.

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana Srpskog telegrafa za petak, 7. septembar

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading