VUČIĆEVA POSETA GAZIVODAMA VISOKORIZIČNA: Britanski obaveštajci vršljaju po Kosovu, čekaju dolazak predsednika

Autor: Republika

Vesti

07.09.2018

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Operativna grupa britanske obaveštajne službe MI6 u sredu je iz Makedonije prebačena na Kosovo i Metohiju, i to isključivo zbog dolaska predsednika Aleksandra Vučića, pišu "Novosti" pozivajući se na izvor iz obaveštajnih struktura.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Vučić

Kako prenosi taj izvor "Novostima" Vučićeva poseta spada u visokorizične i za nju su, i politički i bezbednosno, veoma zainteresovane razne strukture, ne samo sa ovih prostora, nego i iz svetskih centara moći, a posebno britanske obaveštajne službe, čiji operativci već duže imaju pojačan angažman na ovim prostorima.

Beogradski dnevnik dalje navodi da su prema informacijama koje ima, za dvodnevnu posetu predsednika KiM "na noge" podignute sve srpske službe bezbednosti, ali i međunarodne snage u pokrajini.

- Trase kojima se bude kretao Vučić i sva mesta koja će posetiti obezbeđivaće pripadnici Kfora i Kosovskih policijskih snaga. U vazduhu će sve vreme posete biti dva helikoptera Kfora, a još dve letelice sa sanitetskim materijalom biće u pripravnosti - pišu "Novosti".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Dragan R

07.09.2018 13:30

Ponašanje Prištine je skandalozno. Red je da međunarodna zajednica reaguje na njihovu bahatost.

Koki

07.09.2018 13:32

Nije cudo sto na Kosovu i Metohiji vrslja svako pa i spijuni , i kontraobavestajne sluzbe , sto ne bi i Britanski Obavestajci- Pa kontrolu nemamo mi tamo nikakvu, niti neko pita Srbiju i Srbe za bilo sta .Kontrola je u njihovim rukama kao i vlast Albanci -marionete a prave gazde Amekanci Englezi , Nemci sta tu jos nije jasno????

Milica

07.09.2018 13:33

Zašto je ugrožena poseta predsednika, KiM je deo Srbije!

mima

07.09.2018 14:02

Ne boji se Vucic nikoga.