VUČIĆ O ALJBINU KURTIJU: Pominjanje moje ćerke Milice govori o njegovom nevaspitanju

Autor: Tanjug

Vesti

07.09.2018

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da to što je lider opozicionog pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti pominjao njegovu 16-godišnju kćerku Milicu, samo govori o Kurtijevom nevaspitanju.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Aleksandar Vučić

Kćerku srpskog predsednika je pomenuo lider opozicionog pokreta Samoopredeljenje Kurti, koji je istakao da su Vučić i Hašim Tači postali "toliko bliski prijatelji da preostaje još samo da Tačijev sin zaprosi Vučićevu kćerku".

- Iz meni nepoznatog razloga, valjda zbog njihovih unutrašnjih potreba želeo je da pomene moju 16-godišnju kćerku Milicu - rekao je Vučić, odgovarajući na pitanje novinara, nakon obraćanja javnosti u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike.


Kako je rekao Vučić, "svaki domaćin i otac bi mu ili zviznuo šamarčinu ili nešto drugo".

- Ali, ja to ne mogu da uradim, jer sam predsednik Srbije. Ja to ne mogu ni da kažem. To samo govori o njegovom (Kurtijevom) nevaspitanju i niočemu više - rekao je Vučić .

On je dodao da ne provodi dovoljno vremena sa svojom kćerkom i izrazio želju da po tom pitanju bude malo bolji u narednom periodu.

U šali je dodao da sebi po tom pitanju liči na oca iz filma "Mi nismo anđeli 2" ili Roberta De Nira iz filma "Fokerovi".

Vučić je istakao da to što mu je Kurti pominjao kćerku nikome ne bi prijalo, kao i što njemu ne prija što pojedini govore gluposti da je njegov sin Danilo Vučić menadžer fubalerima, a da je njegov brat vlasnik 100 kafana, iako nije vlasnik nijedne kafane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (24)

Loading
Milan

07.09.2018 21:22

Tako se ponaša i govori ozbiljan političar i državnik, za razliku od uličarskog, krajnje primitivnog komentara šiptara Kurtija!

Dragan N

08.09.2018 05:53

@Milan - Milan:Taj Kurtiju je običan kriminalac i ne ma potrebe obraćati paožnju na njegovo lupanje gluposti.

komentator

07.09.2018 21:29

Šiptarima porodica nije sveta izgleda.

mikica

07.09.2018 21:29

Zaista je ispod svakog nivoa i svakog normalnog ponašanja,znajući kako se oni ponašaju kad im neko spomene familiju.Bruka i sramota koga mi imamo za saradnika.