UŽAS: Sergej Trifunović se podsmeva Vučiću zato što pomaže bolesnom detetu!

Autor: Republika

Vesti

15.09.2018

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bahati glumac Sergej Trifunović je još jednom pokazao da je zaslepljen mržnjom, pa je pokušao da izvrgne ruglu velikodušan gest predsednika Srbije Aleksandra Vučića, i iskoristi bolesnog dečaka za malo medijske pažnje, koja mu očigledno fali.

Foto: twitter.com/Serge Truffaut

Naime, Trifunović nije mogao da sakrije bes zbog humanog poteza Aleksandra Vučića, koji je uložio napore da država pomogne malenom Dušanu koji boluje od neoblasma, pa je nezahvalno i prostački prozvao predstavnike vlade Srbije, kao i samog Vučića.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Sergej Trifunović

Trifunoviću je ovo samo jedan u nizu incidenata, kada psovkama i uvredama pokazuje da je jedan od onih koji ne zaslužuju da se bave svojom profesijom - kao radnikom kulture, kada promoviše nekulturu i egoizam, piše alo.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dijana

17.09.2018 05:34

Dosta bre sa tom patetikom.. Sergej je vrhunski glumac bez dlake na jeziku.. Nije poltron...i sve mi nesto govori da ovo necete objaviti..da cete tretirati kao vredjanje.. Ali nema veze.. Srecom,..ima jos uvek dovoljno samosvesnih, normalnih, zdravorazumskih ljudi, kojima niste uspeli da isperete mozgove

Laki

17.09.2018 10:11

sergej je glumac ali i narkoman a i lazov. nije on skupio novac za lecenje malog todorovica nego svi mi. i ja iuplacujen na racun humanitarne organizacije s nisam simpatizer opozicionih stranaka i lo zna jos koliko njih isto radi. sebi dsje preveliki znacaj a ustvari je obicno nistavilo. njegovom bratu dvaka cast a sergej je onicno g....