ĐILASOV SAVEZ PRETI: Vlast će pasti brže nego 2.000-te!

Autor: Tanjug

Vesti

16.09.2018

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savez za Srbiju ponovio je optužbe na račun vlasti da daje "u bescenje rudna bogastva, vodu i zemljište", i ocenio da nije daleko dan kad će ta vlast pasti, brže, kažu, nego vlast 2000. godine.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Savez za Srbiju

Na tribini u Požarevcu, jedan od osnivača Saveza Dragan Ðilas rekao je sinoć da su rudnik u Boru i beogradski PKB prodati po višestruko manjoj ceni od realne, što je, kako se navodi u saopštenju, posledica "kombinacije neznanja i ličnog interesa".

Potpredsednik Narodne stranke i bivši načelnik Generalštaba Vojske Srbije Zdravko Ponoš rekao je, povodom poslednjih imenovanja u vojsci, da je predsednik Srbije konačno počeo da radi svoj posao, jer ima ustavne nadležnosti za imenovanja, ali da je to uradio kao da je reč o rijalitiju, a "da bi skrenuo pažnju sa činjenice da kosovske bezbednosne snage prerastaju u kosovsku vojsku". 

Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović ocenio je da "život u Srbiji nije normalan, jer vlast nije normalna". 

- Funkcionisanje države, medija, parlament, način na koji funkcionišu privreda i poljoprivreda - to nije normalno i to moramo da promenimo. Zato smo se i okupili u Savez za Srbiju, da vratimo normalnost - rekao je Obradović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
vejder

16.09.2018 11:48

Voleli bi oni...

vejder

16.09.2018 11:49

Ali to se nece desiti.

Soldat

16.09.2018 13:37

Oni ce pasti cim pre..Djilas i ekipa!

Lina

16.09.2018 14:14

Opet ovaj cirkus!