VESIĆ POZVAO ĐILASA NA TV DUEL: Neka tajkun odabere televiziju, termin i voditelja

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

23.09.2018

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osnivač Saveza za Srbiju Dragan Ðilas traži od RTS-a da pročitaju njegov demanti na, kako kaže, laži koje je o njemu izneo gradonačelnik Goran Vesić u subotu u jutarnjem programu, a Vesić mu odgovara pozivom na TV duel.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Dragan Đilas

- Neka medijski tajkun Ðilas predloži televiziju sa nacionalnom pokrivenošću, termin i voditelja. Za mene je TV duel prilika da građane Srbije ponovo upoznam sa zloupotrebama koje je Ðilas vršio dok je bio na vlasti. Biće to prilika i da građani Srbije saznaju kako se Ðilas obogatio dok je bio Tadićev direktor Narodne kancelarije, Koštuničin ministar i tajkunski gradonačelnik - naveo je Vesić. 

Kaže i da je uveren da će duel biti šansa za Ðilasa da objasni kako je 2006. godine prijavio ženinu vilu na Dedinju, automobil iz 2007. godine i 70.000 evra ušteđevine a 2016. godine kada je otišao sa vlasti sam je prijavio da ima 24 miliona evra u nekretninama. 

Vesić se, kaže, nada da je "Dragan Ðilas dovoljno hrabar da izađe na TV duel umesto što se krije iza saopštenja".

Na svom Tviter nalogu Ðilas je ranije danas naveo da je uputio dopis javnom servisu u kojem je, kako kaže, taksativno nabrojao "sve laži u kojima je direktno pominjan", a koje je Vesić izneo u subotu gostujući u jutarnjem programu RTS-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (64)

Loading
Mirjana

23.09.2018 13:04

Ma nema Đilas petlju za duel.

Maja

23.09.2018 13:05

Bravo Vesicu!

Ana

23.09.2018 13:05

Ja sam sigurna da će Đilas iskulirati poziv na duel, jer nema šta da kaže.

gana

23.09.2018 13:06

Djilas nikada nije bio hrabar a lazima nista ne dobija.