BRNABIĆEVA ODBRUSILA OPOZICIONARIMA: Samo se vi slikajte po hodnicima UN, JA GLEDAM SA ČIM ĆU PRED GRAĐANE

Autor: Tanjug

Vesti

26.09.2018

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Srbije u izjavi je za televiziju Pink večeras rekla kako "opozicionari iz Srbije po hodnicima Ujedinjenih nacija pokušavaju da uhvate što više zvaničnika", a da veruje da to isto rade i kosovski lideri.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Ana Brnabić

- Pretpostavljam da to rade i gospodin Pacoli, Haradinaj i Tači - navela je Brnabić, uz napomenu da Kosovo nije članica UN i da ne bi ni mogla da bude, ali da svako ima pravo da privatno poseti UN.

Za razliku od predstavnika administracije u Prištini i srpskih opozicionara koji se, kaže, fotografišu sa zvaničnicima UN zbog lične promocije, ona je u Njujorku da bi uradila najbolji mogući posao za Srbiju.


- Nije mi važno koliko imam sastanaka i fotografija, već sa čime ću izaći pred građane Srbije i šta ćemo mi doneti kući. Svako može da bude u hodniku UN, ali ne može svako da prisustvuje važnim sastancima i da postiže neke dogovore za svoje građane - navela je Brnabić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Zoi

27.09.2018 14:03

Premijerka za primer.

Stuka

27.09.2018 15:15

Tako i treba. Svaka cast.

mrsavi

27.09.2018 16:16

Pametna izjava...