"MRŽNJA OPOZICIJE PREMA VUČIĆU I SRPSKOM NARODU JAČA JE OD MRŽNJE ALBANACA"

Autor: Republika

Vesti

30.09.2018

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Janković ne vidi problem u tome što teroristi naoružani dugim cevima zastrašuju i šikaniraju Srbe na severu Kosova i Metohije, ali mu smeta to što Srbija pokazuje odlučnost da svoj narod zaštiti, saopštio je danas potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Ðurić.

Foto: Tanjug/AP
Saša Janković, Vuk Jeremić i Dragan Đilas

Predsednik Pokreta slobodnih građana i Građanskog bloka 381 Saša Janković ocenio je da izjave predsednika Vucica u vezi sa dešavanjima na Kosovu i Metohiji pokazuju da "neće prezati od toga da Srbiju uvuče u tragičan konflikt".

- Šizofrena i psihotična mržnja prema predsedniku Aleksandru Vučiću, koju iskazuju pojedinci iz opozicije pokazatelj je potpunog bankrotstva njihovih politika, a prezir koji iskazuju prema sopstvenom narodu je veći i snažniji od mržnje albanskih ekstremista - istakao je Ðurić.

RepublikaFoto: Tanjug/J. Pap
Marko Đurić

Prema njegovim rečima, da se Janković išta pita, Srbija ne bi ni imala vojsku, ni samostalnost, a verovatno ne bi ni bila država.


On je dodao da politika predsednika Vučića je u svemu i dosledno politika mira, a napadajući takvu politiku Janković postaje taj koji priziva ratove i sukobe, "i to ratove i sukobe iz kojih Srbija treba da izađe poražena, jer što je veći poraz Srbije to je veća njegova radost i pobeda". 

Ðurić je, povodom Jankovićevih poziva da se dogovor o Kosovu i Metohiji pravi "sa demokratskim i građanskim strukturama u Prištini", dodao da mora da ga obavesti da takve strukture ne postoje, "ali njegovo neznanje je razumljivo jer godinama nije prošao ni blizu naše južne pokrajine".

- Pokazna vežba prištinske demokratije je juče održana na Gazivodama, i zato pozivam cirkuzanta Jankovića da Tačija i njegove demokrate sledeći put sačeka na severu Kosova i Metohije cvećem i konfetama, jer to je zapravo politika koju nam on preporučuje - napominje se u saopštenju.

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (44)

Loading
Ina

30.09.2018 11:59

Ovo drustvo iz opozicije ima snage samo da bije zene. Gori su od Tacija.

Vlajko

30.09.2018 11:59

Opozicionari bi prodali i veru za veceru. Samo da budu u vlasti i da se nesto pitaju.

Cane

30.09.2018 12:01

Siptari su mala maca u odnosu na opoziciju!

Danilo

30.09.2018 12:03

Njima je samo u glavi kako vlasti da se docepaju!!! I zato mrznja nadjacava razum!