VULIN: Naredba Vučića o borbernoj gotovosti do daljnjeg!

Autor: Republika

Vesti

30.09.2018

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da je predsednik Aleksandar Vučić, sa kojim je jutros imao sastanak, naredio da se postignuti nivo borbene gotovosti očuva do daljnjeg i da će o njegovoj eventualnoj promeni, doneti posebno naređenje

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Aleksandar Vulin

- Rano jutros, načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović i ja smo imali sastanak sa predsednikom Republike i vrhovnim komandantom Vojske Srbije Aleksandrom Vučićem gde smo mu referisali o stepenu postignute borbene gotovosti i izvršenosti naređenja koje nam je dao - naveo je Vulin u izjavi. 

On je dodao da je predsednik Republike izrazio zadovoljstvo zbog energije, truda, spretnosti i brzine svih pripadnika Vojske Srbije, ali je isto tako izrazio duboku zabrinutost za sve što se dešava na prostoru Kosova i Metohije. 

Vulin je istakao i da je predsednik Republike naredio da se postignuti nivo borbene gotovosti očuva do daljnjeg, a o njegovoj eventualnoj promeni, doneće posebno naređenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (28)

Loading
Biljana

30.09.2018 15:51

Naša Vojska je garant sigurnosti za sever Kosova, naš narod koji živi tamo i nema drugu alternativu i zaštitu. KFOR je pokazao kako štiti naše Srbe. Uzdamo se sami u sebe.

iv

30.09.2018 15:55

Vojska i policija moraju postovati naredjenje vrhovnog komandanta

Teodora

30.09.2018 15:57

Napetost je još uvek prisutna. Nakon onog juče, treba biti obazriv i sumnjičav, čak i kad je naizgled sve mirno. Naš narod treba da se oseća bezbedno i da zna da je država spremna da ih zaštiti.

Anja

30.09.2018 16:29

Nasa vojska ce biti u pripravnosti i spremna da zastiti svoj narod.