VUČIĆ ČESTITAO PUTINU ROĐENDAN: Evo šta mu je šef Kremlja odgovorio!

Autor: alo.rs

Vesti

07.10.2018

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas telefonom sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom i čestitao mu rođendan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Vučić i Vladimir Putin

Vučić je Putinu poželeo dobro zdravlje i srećan život, kao i da, uz mnogo mudrosti, snage i volje, nastavi da postiže uspehe na odgovornoj dužnosti predsednika, brani interese Rusije i da bratski ruski narod vodi čvrsto utemeljenim putem napretka.

- On je izrazio veliko poštovanje za posvećen rad predsednika Putina, zasnovan na jasnoj viziji i neizmernoj energiji, zahvaljujući kojem Rusija ostvaruje značajan uticaj na međunarodne odnose i čuva mir i stabilnost u svetu - navodi se u saopštenju Predsedništva.

- Srbija je privilegovana što ima iskrenog prijatelja kakav je Rusija, a Vi, poštovani predsedniče, zbog ličnog doprinosa jačanju veza naših dveju zemalja, uživate veliki ugled u Srbiji i istinsko poverenje srpskog naroda - naglasio je predsednik Vučić tokom razgovora sa ruskim kolegom.

On je i ovom prilikom predsedniku Putinu zahvalio na srdačnom gostoprimstvu tokom nedavne posete Moskvi, jer ukazana mu pažnja pokazuje duboko poštovanje za Srbiju.

- Veoma sam Vam zahvalan za pomoć Rusije u odbrani naših državnih i nacionalnih interesa, koja se ogleda kroz aktivnu podršku u Ujedinjenim nacijama i svim drugim međunarodnim organizacijama u kojima Srbija štiti svoj teritorijalni integritet i suverenitet, kao i svoju nezavisnost i slobodarsku tradiciju - istakao je predsednik Vučić.

Predsednik Vučić je predsedniku Putinu rekao i da sa radošću očekuje njegovu predstojeću posetu Srbiji.

Zahvaljujući na rođendanskim čestitkama, predsednik Putin je još jednom potvrdio da će posetiti Srbiju, rečima: "Vidimo se u Srbiji, dragi prijatelju".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (100)

Loading
sasa

07.10.2018 09:01

Sva najlepse cestitke, i da dugu i sigurnu saradnju imamo sa Rusijom.

Mićaga

07.10.2018 09:33

@sasa - sasa:Sve najbolje i da još mnogo godina slavi svoj rođendan.

sasa

07.10.2018 09:02

Putin je naš iskreni prijatelj i zato u ime Srbije mu čestitamo rođenadan!

Glasinac

07.10.2018 09:35

@sasa - sasa:Sve najbolje i da još dugo bude na čelu Rusije.