Živković popio novčanu kaznu u Skupštini, a evo kome je još SMANJENA PLATA!

Autor: Tanjug

Vesti

12.10.2018

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Administrativni odbor Narodne skupštine izrekao je danas novčane kazne za četvoro narodnih poslanika zbog opomena koje su dobili na prethodnim sednicama parlamenta.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Zoran Živković i Marinka Tepić

Poslanik Nove stranke Zoran Živković, poslanik iz grupe Nova Srbija - Pokret za spas Srbije Ðorđe Vukadinović i poslanica Dveri Marija Janjušević kažnjeni su sa 10 odsto od poslaničke plate, što je iznos od 7.181 dinar. 

Samostalnoj poslanici Mariniki Tepić određena je kazna od 40 odsto od plate u iznosu od 28.685 dinara.

Na 57. sednici Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja izglasano je i da se Marini Šuković produži status vršioca dužnosti pomoćnika generalnog sekretara Narodne skupštine -rukovodioca Sektora za opšte poslove.

Takođe, usvojeno je i rešenje o postavljanju Daria Kukolja za vršioca dužnosti pomoćnika generalnog sekretara Narodne skupštine - rukovodioca Sektora za Operativno-tehničke poslove i informacione tehnologije u trajanju od tri meseca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading