GOJKOVIĆEVA LJUTA NA MINISTRE JER JOJ SMEŠTAJU: Samo udri, od toga će nam biti bolji putevi!

Autor:

Vesti

13.10.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Skupštine Maja Gojković ogorčena je zbog napada na nju i neistina koje o Skupštini danima objavljuje jedan dnevni list.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Maja Gojković

Gostujući na televiziji Hepi, šefica parlamenta odgovorila je na kritike upućene na račun parlamenta zbog nabavki za potrebe skupštinskog restorana. Prema njenim rečima, tekstovi koji danima izlaze u tom tabloidu deo su plaćene hajke. Gojkovićeva je otišla i korak dalje, pa je navela da ta hajka dolazi od jednog ministra za kog sumnja da je tekstove protiv nje naručio.

- Samo napred, udrite po meni, ovo je jako važna nacionalna tema. Od toga ćemo imati više puteva, biće bolji putevi i manje ljudi će ginuti na tim putevima, železnice će biti brze i do Novog Sada ćemo stizati za pet minuta, aerodromi će nam proraditi - rekla je ironično Gojkovićeva, dodavši da je tom kolegi trn u oku jer je pomislila da bi moglo da dođe do rekonstrukcije Vlade.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gusar

13.10.2018 15:19

Onda to nije kolega, nego koleginica