VULIN OPET ODBRUSIO SKOTU: Politika SAD prema Kosovu nije novost, ali BAHATOST JESTE!

Autor: Tanjug

Vesti

17.10.2018

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Politika SAD prema Kosovu i Metohiji nije novost, ali bahatost ambasadora SAD i nepoštovanje koje pokazuje prema Srbiji (zemlji domaćinu) jeste", izjavio je danas ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin.

RepublikaFoto: Tanjug/MINISTARSTVO ODBRANE
Aleksandar Vulin

On je tako reagovao na tvit ambasadora SAD u Srbiji Kajla Skota posle njegove neprimerene izjave o KiM u Vladi Srbije da je Kosovo suverena a ne takozvana država, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane Srbije.

- Svestan sam da je ovo osetljiva tema, ali politika SAD u vezi s Kosovom nije novost - napisao je Skot na Tviteru odgovarajući na kritike njegove izjave.

Skotovu Izjavu da je Kosovo suverena, a ne takozvana država, kritikovali su najviši srpski zvaničnici, jer je, iako je podrška SAD kosovskoj nezavisnosti poznata, skandalozno da to kaže u Vladi Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (34)

Loading
Suzana

17.10.2018 11:36

Dobro mu je rekao.Nije sporna politika,nego ponasanje ambasadora u institucijama Srbije.A posto ovako dalje postupa,trebali bi ga proglasiti nepozeljnom osobom.

Kele

17.10.2018 11:43

Kako svi vole da se mešaju u naše stvari

Milan

17.10.2018 11:47

Dešavanja u zadnjih par dana su kordinisana akcija protiv Srbije.

Bojan

17.10.2018 11:47

Bahatost je veoma blaga rec za takvu politiku.