ČEDA OČITAO LEKCIJU SRĐANU NOGU: Vrhunac sramote je što je i naš narod bio u IZBEGLIŠTVU!

Autor: Tanjug

Vesti

18.10.2018

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Liberalnodemokratske partije Čedomir Jovanović osudio je pretnje vešanjem premijerki i predsedniku Srbije poslanika Dveri Srđana Noga smatrajući to neprihvatljivim ponašanjem.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Čedomir Jovanović

Posle poziva na silovanje, koji je, kaze Jovanović, došao od istog kruga ljudi, sada imamo poziv na ubistvo premijerke, pa je logično pitanje: Šta je sledeće što će izgovoriti?

U saopštenju za medije Jovanović kaže da takve izjave dolaze "od onih koji su protiv bilo kakvog dogovora sa kosovskim Albancima koji nam je potreban, od onih ljudi koji su pravili vojne kampove za decu na Zlatiboru, gurajući im oružje u ruke zajedno sa ruskim plaćenicima". 

Ali se, primećuje, ti "učitelji" nisu pojavili na Gazivodama, već bi sutra gurnuli u rat tu decu, tražeći tako šansu za sebe.

- Ne mogu nikakve nemušte reči da opravdaju ono što je Nogo uradio, niti može Boško Obradović da kaže nešto, jer je on čovek koji slavi Ratka Mladića - kaže Jovanović, te primećuje da nema mnogo razlike između primitivnog ponašanja "pojedinaca sa vlasti, Šešelja ili onih najglasnijih iz Saveza za Srbiju". 

RepublikaFoto: youtube.com/Centar - zvanični kanal
Srđan Nogo

Jovanović smatra da je vrhunac sramote u svemu ovome što narod, koji je, kaže, u jednom istorijskom trenutku ceo bio u izbeglištvu, doživeo danas da neko preti vešanjem zbog pružene ruke nekim drugim izbeglicama, migrantima. 

- Ako treba zbog nečega ceniti Vladu Ane Brnabić, to je ljudskost koja je pokazana u odnosu prema migrantima. Zar treba da se ogradimo bodljikavim žicama, kao što je Orban uradio sa Mađarskom - pita Jovanović i poručuje da građani, pre nego što podrže nekoga, treba da vide da li u toj politici ima mesta za njihovu decu i njih, i kome prepuštaju svoju sudbinu u ruke.

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading