NAPREDNJACI IZ JUŽNOG BANATA: Država da reaguje na fašističke pretnje bolesnih umova iz SZS

Autor: Tanjug

Vesti

19.10.2018

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Južnobanatski okružni odbor Srpske napredne stranke najoštrije osuđuje fašističke pretnje i pozive na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić koje je uputio narodni poslanik Dveri Srđan Nogo.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Divljački preti predsedniku i premijeru: Srđan Nogo

Od nadležnih državnih institucija, naprednjaci iz ovog okurga zatražili su da hitno reaguju i preduzmu sve neophodne mere kako bi se sprečilo brutalno nasilje koje može da ima tragične posledice. 

- Izrečene divljačke pretnje predstavljaju anticivilizacijski čin, bolesnih umova, okupljenih u Savezu za Srbiju - navodi se u saopštenju.

Pretnjama vešanjem najviših državnih predstavnika, Savez za Srbiju, promoviše ideologiju fašizma i šalje poruku građanima Srbije da sa političkim neistomišljenicima namerava da se obračuna ugrožavanjem njihovih života, upozorava SNS.

- Pozivima na silovanje premijerke, a zatim i pretnjama pogubljenjem predsednika i premijerke Srbije, demokratski izabranih predstavnika vlasti, plaćeničko-tajkunski Savez, demonstrira politiku mržnje i linča.

Građani Srbije još jednom su se uverili da tajkunske marionete okupljene u tzv. Savezu za prevaru Srbije, zastupaju stavove kojima se nipodaštavaju sve tekovine i vrednosti demokratskog društva, sa namerom da se uništi i razori Srbija, ističe južnobanatski OO SNS.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (57)

Loading
KICA

19.10.2018 16:02

Drzava ne sme da ostane nema na ove pretnje.

Rasta

19.10.2018 17:05

@KICA - Za svaku je osudu ovako sramno ponašanje opozicije.

Bojan

19.10.2018 16:17

Ne samo na ljudi iz saveza, vec na sve one koji se ponasaju na ovaj i slican nacin.

Gosa

19.10.2018 16:18

Nadlezni organi nece stvar prepustiti slucaju.