Vučić: Ðilas počeo da napada Pink tek otkad nije suvlasnik!

Autor: Tanjug

Vesti

24.10.2018

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su napadi i zahtevi za zatvaranje Pink televizije počeli onoga momenta kada je Dragan Ðilas prestao da bude suvlasnik te kompanije i prestao da uzima milion evra godišnje od te televizije.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Aleksandar Vučić

Vučić je gostujući na Pink TV rekao da svi napadi i uvrede, pa i onaj Srđana Noga na premijerku Anu Brnabić, iako, uz svu bahatost i nepristojnost, nije ni blizu onoga kada tajkunski lider, koji uz drugu dvojicu želi da se dočepa vlasti, Šolaka I Miškovića, traži hapšenje i zatvor za glavnog urednika najtiražnijih novina u zemlji Dragana Vučićevića. 

Odmah zatim, naveo je Vučić, sledi i zahtev da se ugasi TV Pink. 

Rekao je da je na TV Pink postojala zabrana da se govori loše o Draganu Ðialsu i toj tajkunskoj družini, jer su ,do skora bili suvlasnici te televizije. 

- Uzimali su milion evra godišnje i što to ne kažete narodu - zapitao je Vučić.

Dok su bili suvlasnici i uzimali pare onda nisu tražili zatvaranje televizije, a sada kada više to nisu onda "hajde da ugasimo Pink". 

On je još dodao da nije on uveo rijalitije u Srbiju, već upravo Ðilas i ostali. 

"Kad Stefanović tuži to je pritisak,kad Ðilas tuži - likuju"

Vučić kaže da kada Nebojša Stefanović tuži neki list u parničnom postupku u privatnoj tužbi to je onda "strašan i veliki pritisak", a kada Dragan Ðilas podnosi desetine krivičnih prijava i traži zatvor za urednike medija "onda se svi raduju". 

Vučić je odgovarajući na pitanja novinara na TV Pink rekao da kada "Ðilas tuži sve žive, onda se svi raduju", a Ðilas neće imati "25 miliona evra plus, nego bi 26 miliona evra plus". 

Kako je rekao, sada "kukaju" što Ðilas nije dobio 300. 000 dinara po jednoj presudi, jer je sudija ukinula pređašnju odluku da SNS isplati tu sumu "zbog povrede ugleda i časti".

Podsetio je da stranka koju vodi nije ništa komentarisala kada je prva odluka donesena, a sada, kada je preinačena, oni govore da se vrši pritisak na sudiju. 

"Koliko para Ðilas još hoće, 100 miliona, milijardu...?", zapitao je Vučić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (43)

Loading
Mina

24.10.2018 08:12

Pokazao je Djilas svoju slabost.

Vodolija

24.10.2018 08:14

Đilas je običan tajkun koji neće nikasda više doći na vlast.

Tamara

24.10.2018 08:16

Đilas je umislio da može kontrolisati celu Srbiju...

Uroš

24.10.2018 08:16

Đilas nikako da shvati da nije ovo više njegovo vreme kada je uređivao sve medije u državi, ta vremena se više ne vrate.