TADIĆ IZGUBIO KOMPAS: Pohvalio se da je sa Đilasom terao Angelu Merkel iz Srbije

Autor: Republika

Vesti

26.10.2018

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši predsednik Srbije i lider SDS Boris Tadić danas se na tribini na Sajmu medija pohvalio kako je zajedno sa Draganom Đilasom terao Angelu Merkel iz Srbije, a samo nekoliko meseci ranije pljuvao je lidera Saveza za Srbiju i izjavljivao kako je nedopustivo da se on bavi politikom

RepublikaFoto: Tanjug
Boris Tadić

Izlgeda da je bivši predsednik Srbije Boris Tadić načisto izgubio kompas. Danas se kao gost na sajmu medija pojavio zajedno sa Draganom Đilasom o kojem je do pre nekoliko meseci govorio sve najgore.

Lider SDS je, naime, u februaru u jednom intervjuu istakao kako Đilas radi za Miškovića i da ne bi trebalo da se bavi politikom.

- Đilas radi za Miškovića. Pokušavao sam da sprečim Đilasa da se bavi biznisom dok je bio gradonačelnik, ali nažalost nisam uspeo. Nedopustivo je da se takvi kao Đilas bave politikom, toga nema nigde u Evropi - pričao je tada Tadić.

Danas, samo nekoliko meseci kasnije sedi sa istim tim Đilasom i hvali se kako su zajedno terali Angelu Merkel iz Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (116)

Loading
Aleksa

26.10.2018 11:42

Sta ces mozda su godine, ne zamerajte odmah coveku

sindarela

26.10.2018 11:42

E Karadak...znas li kad ces sad uci u Nemacku?!

Vlada

26.10.2018 11:43

On smatra da je to za hvaljenje, zato je otisla u propast zemlja za vreme njegove vladavine.

Dule

26.10.2018 11:43

Hajde što je zaboravan, al što laže!