NAREDNIK SDG O SVEMU ŠTO JE SAZNAO RADEĆI ZA ARKANA: Bekuta šmrkala kokain na venčanju Arkana i Cece!

Autor:

Vesti

26.10.2018

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantna ispovest Miloša Petkovića Dafine, koji je kao oficir garde prošao sva ratišta širom bivše Jugoslavije.

RepublikaFoto: printscreen/TVPRVA
Ana Bekuta

Šta je Miloš Petković Dafina, narednik Srpske dobrovoljačke garde, otkrio o poznatima? Šta je rekao generalno o pevačima i pevačicama? A kako je opisao šokantno otkriće o Ani Bekuti?

Šta je ispričao o Željku Ražnatoviću Arkanu? Da li je Arkan slutio da će biti ubijen i čega se najviše bojao?

Kako je opisao svadbu Arkana i Cece? Šta je rekao o Kristijanu Goluboviću, Luki Bojoviću, Ćenti i Legiji? A koja je to neobična situacija koju je prepričao, a tiče se mire Škorić i Arkana?

Osim toga, saznajte i koje planove imaju Đilas i Jeremić, nove detalje o životu Emira Kusturice, šta se dešava sa studentima Beogradske polovne škole i koje će promene doneti novi Zakon o ozakonjenju? I nove detalje o slučaju Darka Lazića koji poslednjih nekoliko dana okupira pažnju celokupne javnosti...

Odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja potražite u sutrašnjem objedinjenom izdanju Srpskog telegrafa za 27. i 28. oktobar, kao i na portalu Republika.

Foto: Republika

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading