IZBORI U LUČANIMA! SNS prva predala listu!

Autor: Republika

Vesti

31.10.2018

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavnici liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Lučane i Dragačevo" - Srpska napredna stranka", prvi su predali potpise za predstojeće lokalne izbore koji će se održati 16. decembra ove godine

RepublikaFoto: Promo foto
SNS

Kutiju sa prikupljenim potpisima građana i listom kandidata, Opštinskoj izbornoj komisiji predao je, sinoć, Milivoje Dolović, aktuelni zamenik predsednice opštine.

Prva na listi odborničkih kandidata je sadašnja predsednica opštine Vesna Stambolić, koja je istakla da je listu Srpske napredne stranke podržalo svojim potpisima 915 građana opštine Lučani.

- Ovaj broj potpisa je solidan broj s obzirom da je za predaju bilo potrebno 200. To pokazuje da SNS ima veliku podršku naroda opštine Lučani. Očekujem izuzetan izborni rezultat, zahvaljujem se svima koji su nas podržali svojim potpisima, ali i svima onima koji će izaći 16. decembra na svoja biračka mesta i zaokružiti redni broj 1 - kazala je Stambolić. Prva na listi je poručila da kao što su prvi predali listu očekuje da će biti prvi u izbornom rezultatu.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Vučić

Dolović je rekao da lista broji 35 kandidata i da je njihov izbor bio usmeren ka teritorijalnoj zastupljenosti čitave teritorije opštine.

- Zajedno sa našim koordinatorima iz Izvršnog odbora stranke, smatramo da je došlo do formiranja najbolje moguće liste u ovom trenutku. To je lista koja će na određen način oslikati jedinstvo, a što će se svakako pokazati i sigurno najboljim izbornim rezultatom u poslednje vreme - kazao je Dolović.

Poverenik SNS u Lučanima Slobodan Jolović je za Glas zapadne Srbije rekao da je potrebno ustrupiti mesto mladima, a na pitanje zbog čega se ni on ni drugi poverenik nisu našli na njoj rekao:

- Ne ide da ja kao funkcioner državne uprave budem na listi lokalne samouprave, to sam bio u prethodnom periodu uz obostranu saglasnost i Skupštine i Vlade Republike Srbije. Ovog puta smo se dogovorili da ustupimo mesto mlađim i novim ljudima jer našu listu čini dve trećine novih kandidata za buduće odbornike lokalnog parlamenta u Opštini Lučani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (35)

Loading
Duska

31.10.2018 11:47

Prvi predali i prvi će i biti !

Nemanja

31.10.2018 11:48

Narod zna da najbolji idu napred!!!

Nikola

31.10.2018 12:10

Ovde jedina je dilema, da li će SNS osvojiti 70 ili 85% glasova birača.

Igor

31.10.2018 12:14

Narod zna za koga treba glasati i ko radi u interesu Srbije i naroda.