STEFANOVIĆ: Veselji crta mete na glavi Aleksandra Vučića

Autor: Tanjug

Vesti

31.10.2018

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsenik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je očigledno da je cilj tvrdnji predsednika kosovske skupštine Kadrija Veseljija da je predsednik Srbije neprijatelj Kosova - crtanje mete na glavi Aleksandra Vučića.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Odgovorio Prištini: Nebojša Stefanović

- Predsednik Vučić nije neprijatelj Albanaca, ili bilo koga ko živi na prostoru južne srpske pokrajine, već se isključivo bori za interese srpskog naroda na Kosovu i Metohiji - rekao je Stefanović za Tanjug. 

On je naveo da je očigledno da postoji nervoza u Prištini, imajući u vidu da Srbija ima sve veću međunarodnu podršku i da pojedine zemlje povlače priznanje nezavisnosti takozvanog "Kosova".


- Zato Vučića žele da prikažu kao neprijatelja. Time žele da prikriju sopstvene neuspehe - podvukao je Stefanović.

Kako je rekao, takvim kvalifikacijama oni predsednika Srbije, koji je više puta nedvosmisleno istakao da se zalaže za mir i stabilnost, hoće da prikažu kao neprijatelja, a time i da ugroze bezbednost, pre svega Srba koji žive na KiM.

- Aleksandar Vučić je neprijatelj samo onima koji misle da Srbe na Kosovu i Metohiji treba ubiti ili proterati, a kojima očigledno smeta to što je predsednik više puta ponovio da to nikada neće dozvoliti - zaključio je Stefanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (40)

Loading
Daliborka

31.10.2018 16:44

Dokaz da im teroristi sede u skupstini i vode politiku mrznje i destabilizacije.

milena

31.10.2018 17:01

Oni se plase Vucica jer je jak politicar i vide da ima dosta uticaja medju stranim zvanicnicima.

Darinka

31.10.2018 17:05

Zaista je jezivo nazivati pedsednika koji se toliko zalaze za mir i za kompromisno resenje na Kosovu neprijateljem tog istog Kosova.Veselji ne postuje nikoga i nista,preti otvoreno predsedniku.Sankcionisati i njega i ostale da posluze za primer. Ovakvo ponasanje je neprihvatljivo.

Anita

31.10.2018 17:09

Ovima je ocigledno neprijatelj svako ko nema nameru sagnuti glavu i dozvoliti im da proganjaju i maltretiraju neduzni narod iz jednog jedinog razloga, zato sto su Srbi.A njima je cilj eliminisati Srbe sa KiM.