ĐURIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Generacije će proučavati štetočinsku politiku Jeremića

Autor: Tanjug

Vesti

02.11.2018

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Marko Đurić ocenio je danas da svakodnevno iskazivanje mržnje predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića prema predsedniku Srbije "nije politika, već psihičko stanje", dok, kako kaže, premijerka Ana Brnabić opoziciji smeta jer radom za Srbiju "obesmišljava njihovu politiku mržnje".

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Marko Đurić

On je dodao da bi bilo moralno da Jeremić, pre nego što počne da "deli lekcije" odgovori na osnovu čega je dobio novac od katarskih ambasada i kontroverznog biznismena Patrika Hoa.

Đurić kaže i da će "generacije stručnjaka proučavati štetočinsku spoljnu politiku Vuka Jeremića i "prvi primer u istoriji da jedna zemlja svoju teritoriju daje na odlučivanje sudu u kome vehinu čine države koje joj oduzimaju tu teritoriju".

Jeremić je na svom Tviter nalogu optužio premijerku Brnabić za nedostatak stručnosti ili morala, jer u inostranstvu govori da "crvene linije" samo smetaju kada je reč o nacionalnom interesu.

To se, kako je naveo Jeremić, usred međunarodnih pregovora nipošto ne izgovara, "sem ako zaista postoje donje granice - stručnosti ili morala".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (31)

Loading
Ana

02.11.2018 19:40

Djuric je u pravu u svemu sto je rekao.

Captainsrki

02.11.2018 19:41

Dovoljan je samo pogled na facu Jeremica i videti da je olos!!!

Boško J

02.11.2018 20:12

@Captainsrki - Captainsrki:Ma daleko mu bila lepa kuća.

Sloba

02.11.2018 19:42

Jeremić ne treba da bude u medijskom već u fokusu istražnih organa koji bi trebalo da se bave njim. Nažalost kod nas još uvek kriminalac obučen u "odelo" političara još je zaštićen od krivične odgovornosti.