Ovo je čist dokaz da Šolak i Đilas godinama šuruju!

Autor: informer.rs

Vesti

05.11.2018

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lideru Saveza za Srbiju, Draganu Đilasu, više ni Boško Obradović neće verovati da nije u ozbiljnom dilu sa Draganom Šolakom!

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ/youtube.com/SerbiaBroadbandSBB
Dva dobra druga, dva prijatelja

Đilas, koji u intervjuima tvrdi da Šolaka maltene u životu nije video, danas je na Tviteru poluistinama osuo drvlje i kamenje na Telekom zbog toga što je ova kompanija postala vlasnik kablovskog operatera "Kopernikus Tehnology".

Očigledno iznerviran zbog toga što Telekom potpuno legalno pokušava da se pozicionira i pojača svoju ulogu na tržištu kablovskih operatera, jer će tako postati ozbiljna konkurencija monopolskom SBB njegovog ortaka Šolaka, Đilas je na Tviteru izneo niz uglavnom lažnih tvrdnji, uz optužbe na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Osim, činjenice da je Telekom postao vlasnik Kopernikusa, sve ostalo što navodi Đilas je neistina, pa tako i navodne ponude za kupovinu Kurira, kao i televizija O2 i Prva. I sve to iz straha da bi neko mogao da ugrozi monopolski položaj njegovog saradnika Šolaka na tržištu kablovskih operatera.

Uzgred, Đilas nije propustio ni ovu priliku da napadne predsednika Vučića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (51)

Loading
Jelena

05.11.2018 15:02

Direktno šurovanje dva odvratna lika... ne mogu više da ih gledam jedva čekam da se povuku u ilegalu i shvate da ih niko ne voli.

Nikola

05.11.2018 15:29

Jel to Djilasu krivo sto vise nije interesantan medijima?

Mija

05.11.2018 15:30

Sva surovanja u kojima su se pojedine radnje odradjivale ilegalno su pokusana biti saktivena od strane gospodina Djilasa ali istina uvek izadje na videlo.

Elvira

05.11.2018 15:38

Ponovo Djilasovi napadi bez osnova.