DODIK POZVAO SRBE IZ SAD: Glasajte za Trampove republikance

Autor: Tanjug

Vesti

05.11.2018

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Republike Srpske i novoizabrani srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik pozvao je danas Srbe u SAD da na sutrašnjim izborima za Kongres i Senat glasaju za kandidate Republikanske partije američkog predsednika Donalda Trampa.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Milorad Dodik

- Amerika, kako je nedavno rekao američki predsednik Donald Tramp pred Generalnom skupštinom UN, odbacuje ideologiju globalizma i podržava doktrine patriotizma u celom svetu, čije vrednosti i mi delimo - izjavio je Dodik za Srnu.

On je naglasio da je srpska dijaspora jedinstvena i zagledana u maticu i zaključio da nema sumnje da će i sada, kao i na predsedničkim izborima, podržati predsednika Trampa, prenosi RTRS.


U Sjedinjenim Američkim Državama se u utorak održavaju izbori za Kongres, što će biti svojevrstan test kako za republikanskog predsednika Donalda Trampa, tako i za Demokratsku stranku, u smislu provere koliko se oporavila od, za njih šokantne, Trampove pobede pre dve godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading