Vučić o karikaturi "Danasa": Boriću se za vaše pravo da objavljujete neistine i šta god želite

Autor: Tanjug

Vesti

10.11.2018

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas medijima koji ga napadaju i objavljuju karikature o njemu da će se boriti za njihovo pravo da objave šta god žele, pa i neistine, ali i da će se boriti i za istinu i svoje pravo da narodu kaže da je istina.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Vučić

- Onima koji me svaki dan napadaju, svaki dan izmišljaju, crtaju me kao Hitlera ili njegovo ođoče, potuno svejedno, kažem: Samo vi nastavite. Svima koji obmanjuju javnost, koji ne govore istinu, kažem: Samo vi svoj posao nastavite, nemojte da glumite heroja, jer vam ja kažem - rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara na Pešteru.

- Nastavite svoj posao potpuno slobodno. Koliko ću da se borim za istinu, koliko puta ću da kažem da ne govorite istinu narodu, da govorim ljudima šta jeste tačno, a šta nije, imam pravo na to, toliko ću se boriti i za vaše pravo i za vašu slobodu da objavljujete neistine i laži - dodao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
Dragana95

10.11.2018 18:33

List "Danas" se ponizio vise nego ikada. Ono je prevazislo svaku meru.

mima

10.11.2018 18:39

Crtaju sta zele,i o kakvoj cenzuri novina sada govori opozicija

Milan

10.11.2018 19:02

Vučić je na karikaturu odreagovao kulturno i odmereno, baš onako kako priliči jednoj demokratskoj zemlji u kojoj vlada sloboda medija.

Milos

10.11.2018 19:06

Predsednik se bori za vaše pravo, za vašu slobodu, da objavljujete neistine i laži a vi ga nazivate Hitlerom.Sramota za razne neistine koje piše list “Danas”.