Vojislav Vujić: Jedinstvena Srbija u Nišu ima 3.500 članova i jača je nego ikad!

Autor: Republika

Vesti

14.11.2018

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Gradskom odboru Jedinstvene Srbije u Nišu održana je konferencija za novinare, povodom jučerašnjeg napuštanja stranke 5 članova, od kojih tri odbornika u Skupštini grada Niša u Srpsku naprednu stranku.

RepublikaFoto: youtube.com/Jed Srb
Vojislav Vujić

- Želim da demantujem juče plasirane informacije u nekim medijima, nakon što je Jedinstvenu Srbiju napustilo 5 članova od 3.500 koliko ih Jedinstvena Srbija ima na teritoriji grada Nišu, a u kojima je rečeno da Jedinstvena Srbija u Nišu i Nišavskom okrugu više ne postoji. Danas Jedinstvena Srbija ima 3495 članova samo u Nišu - izjavio je potpredsednik Jedinstvene Srbije i narodni poslanik Vojislav Vujić.

Konferenciji za novinare u Nišu prisustvovali su predsednici opštinskih odbora Jedinstvene Srbije iz svih niških opština , kao i predsednici opštinskih odbora iz celog Niškog okruga Dejan Ignjatović iz Gadžinog Hana, Goran Petković iz Aleksinca, Marko Stošić iz Doljevca , Goran Marinković iz Svrljiga , Jovica Ilić iz Merošine, Žarko Milošević iz Niške banje, što pokazuje da je očigledna laž Nikole Ilića, i teška prevara za one kojima se obećao, izgovorena na jučerašnjoj konferenciji za novinare, da Jedinstvena Srbija u Nišavskom okrugu više ne postoji. Konferenciji za novinare prisustvovali su i potpredsednici Jedinstvene Srbije Đorđe Kosanić i Dejan Ignjatović i predsednik Gradskog odbora Jedinstvene Srbije u Nišu Božidar Ilić.

- Jedinstvena Srbija je u Nišavskom okrugu danas jača neko ikad što će pokazati na lokalnim izborima u Doljevcu 16. decembra gde izlazimo samostalno. Istina je da Jedinstvena Srbija ima 3.500 vernih članova koji stranci nisu pristupili zbog Nikole Ilića i Vladimira Vojvodića, kojima je lični interes ispred svega, već zbog politike našeg predsednika Dragana Markovića Palme - rekao je Vujić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading