DOSTOJANSTVENO NA UVREDU: Maja Gojković poručila da ćemo Makrona dočekati domaćinski

Autor: Republika

Vesti

15.11.2018

22:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je navela da se "iskreno divi" Vučiću što je "ostao i izdražao sve to, poneo se državnički".

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Maja Gojković: Vučić se poneo državnički

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković je ocenila da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić dobro postupio što je otišao u Pariz povodom prošlonedeljne stogodišnjice primirja u Prvom svetskom ratu, ali je ukazala da se "ne može razumeti uvreda koju je Srbija tamo dobila".

- Mi ćemo Francuskoj odgovoriti tako što ćemo njihovog predsednika Emanuela Makrona dočekati domaćinski i veličanstveno, tako ćemo pokazati veličinu ove države i kakav smo mi narod - rekla je Maja Gojković, povodom odnosa vlasti Francuske prema Vučiću tokom ceremenonije u Parizu.

Ona je navela da se "iskreno divi" Vučiću što je "ostao i izdražao sve to, poneo se državnički".

Foto: Tanjug/AP
Emanuel Makron

- On je tamo predstavljao našu zemlju, koja je bila na pravoj strani (tokom Prvog svetskog rata), i sve nas čiji su preci dali živote za slobodu, a takvih je oko milion i trista hiljada - kazala je ona.

Vučić je tokom ceremonije u Parizu sedeo dalje od zemalja-pobednica u Prvom svetskom ratu, dok je predsednik Kosova Hašim Tači bio iza predsednika Rusije Vladimira Putina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading