"Sve je spremno za grejnu sezonu"

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

16.11.2018

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar energetike i rudarstva Aleksandar Antić izjavio je jutros da su sve toplane u Srbiji spremne za predstojeću grejnu sezonu i da građani nemaju razloga za brigu pošto je snabdevanje energenatima normalno.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Aleksandar Antić

Ministar energetike i rudarstva Aleksandar Antić izjavio je jutros da su sve toplane u Srbiji spremene za predstojeću grejnu sezonu i da građani nemaju razloga za brigu pošto je snabdevanje energenatima normalno.

Antić je to izjavio prilikom obilaska Beogradske toplane, gde je kazao da je u svih 60 toplana u zemlji na vreme urađen remont i pripremljeni energenti.

- Gasa ima dovoljno, Banatski dvor je pun do vrha, a za toplane koje koriste mazut i ugalj, sve neophodne količine su u pripremama - kazao je Antić za RTS.

Predsednik skupštine Beograda Nikola Nikodijević kazao je da su beogradske toplane uspešno preduzeće i da prvi put posle šest godina, grad nema dugova prema toplanama, kao i da toplane ne duguju ništa za gas Srbijagasu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading