Ameri provalili "bizniš šemu" Patrika Hoa: FBI ima nove dokaze o Jeremićevom pajtosu!

Autor:

Vesti

16.11.2018

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeremićev finansijer Patrik Ho je u sve većem problemu s obzirom na to da je FBI došao do dokaza koji bi mogli do kraja da raskrinkaju mutne radnje u kojima je učestvovao. Američka obaveštajna služba je dobila uvid u telefonske razgovore i mejlove bivšeg ministra spoljnih poslova Ugande Sama Kutesa, koji je optužen da je od Hoa primio mito od 500.000 dolara.

RepublikaFoto: Republika
Vuk Jeremić i Patrik Ho

FBI poseduje razgovore Kutesa i njegove žene Edit, a prema pisanju lista Sidnej morning herald, američki tužioci podneli su dokaze pred sudom da je Kutes učestvovao u mutnim radnjama. O tome koliko je Jeremić bio blizak sa Kutesom svedoče fotografije iz UN.

Urednik medijske mreže "Antidot" Marko Matić smatra da bi naši državni organi trebalo što pre da zatraže dokumenta od američkih vlasti i provere da li se u njima spominje Jeremić.

- Ako se on spominje, država to treba da zna, jer bi SAD to mogle da iskoriste za političku ucenu i dobiju svog čoveka u Beogradu - ocenio je Matić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
ana

16.11.2018 18:40

Da je pravde da i Jeremic dodje na red.

Jelena

16.11.2018 18:42

Doslo je vreme kad Jeremic vise ne moze da sakrije istinu o mutnim radnjama.

Milica

16.11.2018 18:47

I treba da ga pravda sustigne. Nije bilo nista cisto.

Herc

16.11.2018 18:48

Doslo je vreme kad Jeremic vise ne moze da sakrije istinu o mutnim radnjama a toliko se bahatio.