Otkrivamo poruke koje su poznate ličnosti slale makrou: Pošalji mi dr*lju koja se dobro tu*a!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihajlo Maksimović, najveći makro u regionu koji se tereti za organizovanje lanca prostitucije, na saslušanju se branio ćutanjem, a uskoro bi u istrazi trebalo da budu saslušane i devojke koje je podvodio. Među njima su i zvučna imena srpske estrade - pevačice, starlete i voditeljke, čije su provokativne fotografije krasile Maksimovićev katalog sa cenovnikom njihovih seksualnih usluga, o čemu je Srpski telegraf prvi pisao.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Mihajlo Maksimović

Posredovao u seksu

Prilikom hapšenja na beogradskom aerodromu policija je od Maksimovića zaplenila laptopove i spiskove s imenima dama sumnjivog morala, dok je identitet mušterija na sve načine pokušavao da sakrije. Međutim, pronađena je prepiska između makroa i osoba iz sveta muzike, sporta i politike koje nisu štedele novac kako bi se provodile sa elitnim prostitutkama.

- Policija je došla u posed poruka koje su javne ličnosti slale posredniku Maksimoviću. Među njima ima sportista, pevača, ali i političara koji su tražili da im Maksimović pošalje devojku na određenu adresu, a iz sadržaja prepiske može se zaključiti da im to nije bilo prvi put - priča naš izvor iz istrage.

Srpski telegraf ekskluzivno je došao do poruka koje su pronađene u mobilnom telefonu uhapšenog makroa.

Foto: Privatna arhiva
Ova devojka je bila ponuđena za 300 evra

- Batice, ovaj moj večeras mora da se relaksira malo od politike. Pošalji onu istu kao prošli put. Lokaciju znaš - stoji u poruci koju je očigledno u ime političara poslao njegov bliski saradnik. Iz prepiske se jasno vidi da je ova osoba i ranije iznajmljivala kurve za šefa.

Još jedan političar viđao se s prostitutkama, dok mu je sastanke ugovarao prijatelj.

- Matori, za onog mog drugara pošalji sutra B. u hotel. Vreme isto, soba ista. Možda će doći sa ortakom iz stranke. Ja plaćam za obojicu - navodi se u prepisci.

Seksualne usluge Maksimovićevih elitnih prostitutki koristio je i jedan sportista koji je kontaktirao s njim pre nego što je iz inostranstva, gde igra, sleteo na Aerodrom "Nikola Tesla".

Foto: Privatna arhiva
Za nju su tražili 400 evra

Izbor iz kataloga

- Druže, večeras slećem. Daj dve dobre. Ako imaš nove da probam. Dolazi mi i drugar iz kluba, nemoj da se obrukam - napisao je klijent makrou.

Imun na seksi dame iz Maksimovićevog kataloga nije ostao ni pevač koji je tražio usluge prostitutki odmah nakon održanog koncerta.

- Ona mala drolja se baš dobro tuca. Za subotu je hoću ponovo. Čim završim tezgu. Oko dva nek dođe u klub. Ljubi brat - stoji u prepisci do koje je policija došla.

Eskort-dame iznajmljivane su i za proslave.

- Je li mogu Ana i Mimi za tri sata da se nacrtaju kod mene? I ako imaš lobe, pošalji. Biće neko šire društvo i jedan ortak. Naš poznati fudbaler. Nemoj da me obrukaju - piše u poruci koju je dobio Maksimović.

Tajkunov sin plaćao seks

Kako Srpski telegraf saznaje, među klijentima koji su plaćali usluge prostitutki bili su sin srpskog tajkuna, bivši fudbaler i sin poznatog biznismena, kao i fudbaler koji trenutno igra u jednom italijanskom klubu.

Prema rečima našeg sagovornika iz istrage, oni su iznajmljivali devojke za seksualne usluge, naročito kad bi organizovali neke proslave.

- Među klijentima je i sin jednog od najmoćnijih i najbogatijih tajkuna koji je poznat organima gonjenja. Ta mušterija je inače u braku i ima dete. Osim njega, prostitutke je plaćao i fudbaler koji je svojevremeno igrao u Partizanu, kao i u španskim, holandskim i francuskim klubovima, gde se nije proslavio. Klijent je i njegov kolega, bivši igrač Crvene zvezde, koji trenutno igra u Italiji - priča naš izvor.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading