Bolesno! Ovako su Šiptari izdejstvovali priznanje svoje lažne države: Klintonu podvodili decu sa KiM

Autor:

Vesti

20.08.2019

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki biznismen Džefri Epstajn (66), čije misteriozno samoubistvo u zatvorskoj ćeliji, kako tvrde tamošnji mediji, seže do samog vrha američke Demokratske partije, podvodio je šiptarske devojčice i dečake visokopozicioniranim Amerikancima, među kojima je bio i njegov prijatelj Bil Klinton.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bil Klinton

Ovo je, između ostalog, bio jedan od načina na koji su Šiptari izdejstvovali priznanje svoje lažne države, otkrivaju izvori Srpskog telegrafa sa Kosova i Metohije.

Naš izvor su, inače, ljudi koji su pomagali u istraživanju o trgovini ljudima na Kosovu američkog Global posta, nakon čega su Amerikanci objavili šokantne podatke do kojih su došli.

Sve počelo 1999.

Usluge maloletnica iz siromašnih porodica sa Kosova i Albanije, koje je Epstajn na ovaj ili onaj način debelo naplaćivao, koristio je i bivši američki predsednik, tvrde naši sagovornici. Sve datira još iz dana pred bombardovanje Srbije 1999. godine, ali se nastavilo i mnogo kasnije. Da obezbedi logistiku u Prištini i kanal za dovođenje sveže robe, kako je nazivao dečake i devojčice, Epstajnu je pomoglo to što je njegov prijatelj Klinton na Kosovu uživao status boga.

 

 

Poslednjih meseci, neposredno pre Epstajnovog hapšenja, mnogobrojni američki mediji objavljivali su članke o njegovom pedofilskom krugu, ali i druženju i orgijanju (čak i u privatnom avionu) sa američkim političarima.

U svojoj tromesečnoj istrazi američki Global post otkrio je i objavio da su najviši nivoi kosovske vlade, koje podržava SAD, umešani u trgovinu ljudima.

- Žrtve trgovine su obično maloletne devojke i tinejdžerke koje su otete, zavedene i često prisiljene na ono što znači seksualno ropstvo. Na teritoriji Kosova odvija se prostitucija, koja služi međunarodnoj zajednici, američkim i NATO vojnim snagama i Sjedinjenim Državama i pomagačima koji tamo deluju - navodi se u istraživanju Global posta.

O Epstajnu

  • Džefri Epstajn, milijarder, uhapšen zbog trgovine seksualnim robljem
  • čekalo ga je suđenje zbog optužbe da je regrutovao i zlostavljao maloletne devojčice
  • bogatstvo: 77 milijardi dolara u nekretninama na Menhetnu, imanje vredno 12 miliona dolara na Floridi, dva privatna ostrva na Karibima i privatni avion
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džefri Epstajn
  • u dubokim i čvrstim odnosima sa američkom Demokratskom strankom i bivšim predsednikom Bilom Klintonom
  • njegovo ime nalazi na spisku donatora Fondacije "Klinton"
  • navodno se u zatvorskoj ćeliji obesio čaršavom sa kreveta na sprat, ali je utvrđeno je da je imao slomljen vrat na više mesta

Analitičar Branko Radun za Srpski telegraf kaže da se u trgovini belim robljem na Kosovu i u Albaniji vrte milijarde dolara.

- Mnogi uticajni američki političari su pedofili i njima je Epstajn odgovarao da na bezbedan način ispune svoje potrebe daleko od očiju javnosti, a tu su se i Albanci okoristili i nisu žalili resurse kako bi izdejstvovali podršku kosovskoj nezavisnosti. To su crne zone politike, ne čudi me da se sve ovo dešavalo, ali se bojim da nikada do kraja nećemo saznati istinu - ističe Radun.

Kongresmenu nameštali albanske dečake

Amerikanci su Albancima praktično poklonili lažnu državu Kosovo zahvaljujući prljavim radnjama pojedinih zvaničnika Stejt departmenta, kongresmena i senatora koje su Šiptari pridobili na razne načine. Između ostalog, pojedinim albanskim lobistima nameštani su kao ljubavnici albanski dečaci, a pridobijani su i na razne druge načine.

Teške optužbe

S druge strane, profesor međunarodnih odnosa Srđan Perišić za naš list dodaje da je ovde reč o ubistvu Epstajna:

- Ogroman biznis, ogromna zarada, a preko tih para Albanci su kupovali medije na zapadu i pozitivnu priču o kosovskoj nezavisnosti. Na vrhu tog establišmenta bio je Epstajn, koji je vukao konce, a mušterija je bio, između ostalih, Bil Klinton, ali i mnogi drugi uticajni ljudi, kojima nije u interesu da se sazna za njihov prljav veš.

Jugoslovenska seks-robinja

Američki mediji pisali su o manekenki Nadi Marćinkovoj, čija se porodica posle Plišane revolucije preselila iz Čehoslovačke u Jugoslaviju, kao o Epstajnovoj seksualnoj robinji. Prema tekstu britanskog Dejli mejla, on ju je i nazivao svojom "jugoslovenskom seksualnom robinjom". S druge strane, spekulisalo se i da je ona u stvari bila saučesnica biznismena u vrbovanju maloletnica za orgije.

Prema mišljenju stručnjaka za bezbednost Zorana Dragišića, ovo je previše škakljiva tema da bi se njome Srbija bavila.

- Reč je o strašno teškim optužbama i treba biti obazriv u iznošenju ocena. Kada bi američki mediji objavili svoja saznanja koja ovo potvrđuju i kada bi američki sudovi to procesuirali, tek onda bismo mogli da govorimo o tome otvoreno - zaključuje Dragišić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading